آمریکا: به عراق کمک می کنیم/ انتقاد از نوری المالکی
مهر
بروزرسانی
مهر/ آمريکا در ادامه سياست برخورد دوگانه با تروريسم در پاسخ به درخواست کمک نخست وزير عراق از اين کشور وعده کمک هاي نامشخصي را داد و در عين حال از نوري المالکي انتقاد کرد.
به گزارش فاکس نيوز، در پي انتشار خبري مبني بر درخواست نوري المالکي نخست وزير عراق از کاخ سفيد براي حمله هوايي به نيروهاي گروه تروريستي داعش در عراق کاخ سفيد اعلام کرد فقط به ارسال کمک تجهيزاتي اکتفا مي کند.
در اين گزارش آمده است، آمريکا در حال آماده شدن براي ارسال کمک به عراق براي مقابله با پيشرفت هاي گروه داعش است.
در ادامه اين گزارش که بيانگر رويکرد دو گانه آمريکا در مبارزه با تروريسم است آمده است، با وجود درخواست کمک دولت نوري مالکي از آمريکا براي کمک به سرکوب تروريسم در عراق اما دولت اوباما حمايت غيرقاطعي را از او به عمل آورده است.
همچنين در اين مطلب آمده است نه تنها کمک اوباما به مالکي سست و غير قاطع بوده است بلکه شماري از نماينده هاي کنگره حتي ادامه ماندن وي در راس قدرت در عراق را هم زير سوال برده اند.
باب کروکر از اعضاي جمهوري خواه کميته روابط خارجي سنا در اين خصوص با نا موفق خواندن نوري مالکي در ايجاد همگرايي بين شيعيان سني هاي عراق گفت: او قطعا نخست وزير خوبي نبوده است.
باب منندز نيز از چهره هاي افراطي سنا با حمايتي سست از مالکي در برابر تروريسم گفت: من نمي دانم که آيا او (مالکي) دوباره نخست وزير شود يا نه اما بهتر است او تصميم گيري در اين خصوص را به ائتلاف واگذار کند.
جن ساکي سخنگوي وزارت خارجه آمريکا هم در پاسخ به درخواست عراق براي کمک به اين کشور براي مقابله با تروريسم بدون اشاره به نوع کمک آمريکا به اين کشور گفت آمريکا به عراق براي مقابله با مهاجمان کمک هاي جديدي خواهد کرد.
وي نيز هم راستا با برخي چهره هاي تندروي سنا به انتقاد از نوري مالکي پرداخته و گفت: اوضاع بسيار وخيم است ، کارهاي زيادي است که مالکي مي تواند در عراق انجام دهد.
يک مقام آمريکايي هم که خواسته است نامش فاش نشود با اشاره به درخواست نوري مالکي براي مداخله هوايي عليه تروريست ها با استفاده از پهپاد گفت: هنوز در اين باره تصميمي گرفته نشده است.