نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

مخالفت تاجیکستان با حضور نماینده طالبان در نشست شانگهای

منبع
فارس
بروزرسانی
مخالفت تاجیکستان با حضور نماینده طالبان در نشست شانگهای

فارس/ «عبدالطيف پدرام»، رئيس حزب کنگره ملي افغانستان در حساب فيسبوک خود نوشت که تاجيکستان با حضور نماينده طالبان در نشست شانگهاي موافقت نکرده است.

پدرام نوشت: «دولت جمهوري تاجيکستان با شرکت نماينده طالبان در اجلاس شانگهاي موافقت نکرد. جمهوري تاجيکستان موضع روشن و قانوني داشت چون طالبان تاکنون از طرف هيچ کشوري به رسميت شناخته نشده‌است.»

نشست رهبران کشورهاي عضو سازمان همکاري‌هاي شانگ‌هاي امروز و فردا در تاجيکستان برگزار مي‌شود. افغانستان از بحث‌هاي اصلي اين نشست دو روزه است اما در اين نشست از افغانستان هيچ کسي دعوت نشده است.

اين در حالي است که پيش از اين وزير خارجه‌ روسيه گفت که هيچ کسي براي به رسميت شناختن طالبان عجله ندارد، اما طالبان بايد اهداف‌ خود را روشن کنند.

در همين حال رئيس جمهور تاجيکستان در ديدار وزير امور خارجه چين نيز گفت که «دوشنبه»نسبت به سرنوشت افغانستان بي تفاوت نيست.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar