نماد آخرین خبر

شهادت 7 غیر نظامی توسط ائتلاف سعودی در جنوب یمن

منبع
فارس
بروزرسانی
شهادت 7 غیر نظامی توسط ائتلاف سعودی در جنوب یمن

فارس/ منابع محلي حاضر در استان شبوه واقع در جنوب يمن از حمله ائتلاف متجاوز سعودي اماراتي خبر دادند و گفتند که در جريان اين حمله، هفت غير نظامي به شهادت رسيدند.

شبکه خبري المسيره به نقل از اين منابع گزارش داد، در جريان يک هوايي توسط ائتلاف سعودي در منطقه «نقيل مقوي» واقع در شهر «مرخه»، هفت غير نظامي به شهادت رسيدند.
اين منابع گفتند که اين افراد در داخل خودروي خود بودند که هدف حملات ائتلاف سعودي قرار گرفتند.
اين در حالي است که نيروهاي متجاوز سعودي در استان شبوه وضعيت خوبي ندارند؛ به نحوي که مرداد ماه گذشته شيوخ قبايل شبوه از اخراج قريب‌الوقوع اين نيروها از استان خود خبر دادند.
اين شيوخ گفتند که به زودي توافقي با نيروهاي ارتش و کميته‌هاي مردمي يمن امضا خواهند کرد تا بتوانند متجاوزان سعودي را اخراج کنند.
بنا به اين توافق، قبايل شبوه نيروهاي وابسته به ائتلاف سعودي را از مناطق تحت تسلط خود بيرون خواهند کرد و در مقابل مناطق مذکور به ميدان جنگ ميان نيروهاي صنعاء و ائتلاف سعودي تبديل نخواهد شد.
در همين زمينه منابع نزديک به شيخ «ضيف الله رسام» رئيس شوراي آشتي قبيله‌اي اعلام کردند، هيأتي از قبال بيحان به منظور هماهنگي در اين خصوص به صنعاء رفته‌اند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره