بازداشت 2 تن در تگزاس آمریکا به اتهام فعالیت های تروریستی
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
باشگاه خبرنگاران/ دادستان هاي آمريکا "از دستگيري 2 نفر در ايالت تگزاس به اتهام تلاش براي "تامين فعاليت هاي تروريستي" خبر دادند. .
به نقل ازخبرگزاري رويترز، دادستان هاي آمريکا روز چهارشنبه از دستگيري دو نفر در ايالت تگزاس به اتهام تلاش براي "تامين فعاليت هاي تروريستي" خبر دادند.
دادستان هاي آمريکا در اين باره اعلام کردند يک تن از اين دو نفر، هدف کمک کردن به گروه هاي تندرويي را داشت که در سوريه در حال جنگيدن هستند.
بر اساس اسناد دادگاه، "هاتول آشيکيم کان" 23 ساله در منزل مسکوني خود در حومه شهر "آستين"دستگير شد. اتهام وي فعاليت هاي تروريستي از جمله "انجام جهاد خشونت آميز" عنوان شده است.
متهم ديگر "مايکل وولف" 23 ساله معروف به "فاروق" بود که در فرودگاه "بوش" در هيوستون دستگير شد. اتهام وي "تلاش براي تامين مواد لازم براي حمايت از فعاليت هاي تروريستي" عنوان شده است.
بر اساس اسناد دادگاه، "وولف قصد داشت به خاور ميانه سفر کند تا خدمات خود را در اختيار گروه هاي افراطي درگير در جنگ سوريه بگذارد." اين دو متهم ممکن است حداکثر به 15 سال حبس محکوم شوند.