نماد آخرین خبر

تایوان: به تسلیحات دوربرد برای مقابله با چین نیازمندیم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تایوان: به تسلیحات دوربرد برای مقابله با چین نیازمندیم

ایسنا/ وزیر دفاع تایوان امروز دوشنبه تاکید کرد، این جزیره خودگردان به تسلیحات دوربرد و دقیق به منظور ایجاد بازدارندگی مناسب مقابل چین که "به سرعت در حال توسعه سامانه‌های خود برای حمله به تایوان است"، نیاز دارد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، تایوان در همین ماه بودجه دفاعی مازادی به میزان حدود ۹ میلیارد دلار طی پنج سال آتی پیشنهاد داد که شامل موشک‌های جدید می‌شود و همزمان نسبت به نیاز فوری برای ارتقای تسلیحات در مواجهه با "تهدید جدی" از جانب چین که تایوان را بخشی از اراضی خود می‌داند، هشدار داد.

چیو کو-چنگ، وزیر دفاع تایوان در پارلمان گفت، این جزیره باید بگذارد چین بفهمد که آنها می‌توانند از خودشان دفاع کنند.

او با اشاره به قابلیت موشکی تایوان ادامه داد: توسعه تجهیزات باید دوربرد، دقیق و متحرک باشد، تا دشمن بفهمد ما به محض اعزام نیروهای آنها آماده‌ایم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره