تسنيم/ وزير دارايي عراق پس از آنکه با ترفندهاي مختلف، ماهها بحران سياسي را در اين کشور سبب شد، سرانجام استعفا کرد.
به گزارش تسنيم به نقل از خبرگزاري فرانسه، رافع العيساوي در جريان برگزاري يک اعتراض ضددولتي در شهر رمادي در غرب بغداد از استعفاي خود خبر داد.
وي در جمع هزاران معترض سني شهر رمادي گفت:« من با شما هستم، من فرزند شما هستم. امروز اعلام مي کنم که از دولت عراق استعفا مي کنم و به ديگر به اين دولت بازنخواهم گشت.»
پيش از اين دستگيري برخي محافظان العيساوي، ناآراميهايي را در بخشهاي سني نشين عراق سبب شده بود. اين محافظان با گروههاي تروريستي فعال در عراق همکاري ميکردهاند. العيساوي که از اعضاي گروه العراقيه است و چندي پيش روابط نزديکش با سعوديها افشا شد، با استفاده از بهانه دستگيري محافظاناش تلاش کرد در بخشهاي سني نشين عليه دولت عراق تنشزايي کند.
به نظر ميرسد که استعفاي وي هم به تنشهاي موجود در عراق که توسط سعوديها هدايت ميشود، دامن بزند.