رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: با انتقاضه سوم فلسطینیها مواجه نیستیم
فارس
بروزرسانی
فارس/ رئيس ستاد مشترک ارتش رژيم صهيونيستي انتفاضه سوم فلسطينيان عليه اين رژيم را بعيد دانست ولي در عين حال از احتمال درگيري اين رژيم با غزه در آينده خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از القدس العربي، «بني گانتس» امروز طي سخناني در جمع دانشآموزان دبيرستاني در شهر رأس العين واقع در مرکز سرزمين اشغالي گفت: آنچه در شمال(سوريه و لبنان) رخ ميدهد تغييرات دراماتيک است و واقعيت در لبنان اين است که تهديدات افزايش يافته است اما اين واقعيت به دنبال جنگ دوم لبنان و بازدارندگي که طي آن رخ داد، ثبات پيدا کرد.
وي افزود: تروريسم در سوريه رشد خواهد کرد و ما از انتقال مواد کشنده شيميايي اطلاعي نداريم اما نميخواهيم آن را رد کنيم.
گانتس در ادامه سخنان خود مدعي شد: سلاح شيميايي که در اختيار حزب الله است ميتواند ميزان بازدارندگي عليه اسرائيل را ارتقا دهد و ما زماني که ميبينيم ميتوان توازن امنيتي را تغيير داد پس براي اين امر به گونهاي که مطلوب باشد، تلاش ميکنيم.
وي در بخش ديگري از سخنانش در خصوص حوادث کرانه باختري تصريح کرد: خيليها در مورد انتفاضه سخن ميگويند اما من معتقد نيستم که ما با انتفاضه مواجه هستيم اما با اين وجود اين حوادث ممکن است استمرار داشته باشد.
گانتس همچنين شليک موشک فلسطيني از نوار غزه به جنوب اسرائيل طي چند روز گذشته را خطرناک توصيف کرد و گفت: غزه، غزه است و احتمال دارد در آينده شاهد رويارويي جديد باشيم.