نماد آخرین خبر

اعتراض ژاپنی‌ها در توکیو بر سر جزایر مورد مناقشه کوریل

منبع
ايسنا
بروزرسانی
اعتراض ژاپنی‌ها در توکیو بر سر جزایر مورد مناقشه کوریل

ایسنا/ خبرگزاری کیودو امروز (پنجشنبه) گزارش داد، حدود ۵۰۰ شهروند ژاپنی از جمله ساکنان سابق جزایر کوریل و مقامات دولت هوکایدو جهت بازپس‌گیری جزایر کوریل جنوبی تحت کنترل روسیه، تظاهراتی را در توکیو برپا کردند.

 خبرگزاری کیودو به نقل از نائومیچی سوزوکی، فرماندار هوکایدو گفت: این مسئله مهم است که همه مردم بدون استثناء باید از مذاکرات دیپلماتیک حمایت کنند اما از درخواستشان مبنی بر بازپس‌گیری سرزمین‌هایشان کوتاه نمی‌آیند.

جزایر کوریل یک مجمع‌الجزایر اقیانوس آرام است که پس از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ میلادی بخشی از روسیه شد. در سال ۱۹۵۶میلادی، اتحاد جماهیر شوروی و ژاپن اعلامیه‌ای را امضا کردند که براساس آن مسکو موافقت کرد تا احتمال انتقال جزایر شیکوتان و هابومای به ژاپن را پس از انعقاد یک معاهده صلح بررسی کند. جزایر کوناشیری و ایتوروپ در این اعلامیه ذکر نشد. اتحاد جماهیر شوروی امیدوار بود که این اعلامیه مشترک به این مناقشات پایان دهد، در حالی که ژاپن آن را تنها بخشی از این راه‌حل خواند و از ادعاهای خود درخصوص هر چهار جزیره دست نکشید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره