ریابکوف: گسترش بیشتر ناتو پاسخ روسیه را به دنبال خواهد داشت

مهر/ معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز در سخنانی هشدار داد: گسترش بیشتر ناتو پاسخ مسکو را در پی دارد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «سرگئی ریابکوف» امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: گسترش بیشتر ناتو پاسخ جبرانی از روسیه دریافت خواهد کرد. روسیه آماده است در صورت آمادگی غرب به بحث تضمین های امنیتی بازگردد.
معاون وزیر امور خارجه روسیه در این باره ادامه داد: مسکو روسیه تلاش خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند که توافقات در مورد منطقه امنیتی در اطراف نیروگاه هسته ای (زاپروژیا) تا پایان سال حاصل می شود. دستیابی به توافق به مسکو بستگی ندارد، این به کی یف و متولیان آن بستگی دارد.
این مقام وزارت امور خارجه روسیه درباره سقف قیمتی نفت کشورش اضافه کرد: اگر غرب جنگی بدون قاعده را آغاز کند، مسکو در مقابله با آن محدودیتی رعایت نخواهد کرد. غرب باید برای هر چیزی در این ارتباط آماده باشد.
توافق تعیین سقف قیمت برای نفت روسیه توسط کشورهای گروه ۷ و استرالیا از روز دوشنبه ۵ دسامبر (۱۴ آذر) اجرایی شد. تعیین سقف قیمت برای فروش نفت روسیه در بازارهای جهانی تازه ترین اقدام متحدان اوکراین برای کاهش درآمدهای ارزی روسیه ادعا شده است.
کمیسیون اروپا روز شنبه در بیانیهای اعلام کرد که کشورهای گروه ۷، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و استرالیا توافق کردند که قیمت نفت دریایی روسیه را از ۵ دسامبر به ۶۰ دلار در هر بشکه محدود کنند. کشورهای گروه ۷ شامل انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، آمریکا هستند.