نماد آخرین خبر

پاپ: برخی کشورها با اوکراین بازی می‌کنند

منبع
ايلنا
بروزرسانی
پاپ: برخی کشورها با اوکراین بازی می‌کنند

ایلنا/ رهبر کاتولیک‌های جهان گفت که برخی از کشورها ابتدا با ارائه تسلیحات و سپس در نظر گرفتن عقب‌نشینی از تعهدات خود، با اوکراین «بازی» می‌کنند.

به گزارش  رویترز، «پاپ فرانسیس»، رهبر کاتولیک‌های جهان گفت که برخی از کشورها ابتدا با ارائه تسلیحات و سپس در نظر گرفتن عقب‌نشینی از تعهدات خود، با اوکراین «بازی» می‌کنند.

وی گفت: «‌به نظر من منافع در این جنگ فقط مربوط به مشکل اوکراین و روسیه نیست، بلکه به فروش تسلیحات و تجارت تسلیحات مربوط می‌شود.»

پاپ فرانسیس افزود: «ما نباید با ‌این مردم بازی کنیم. ما باید به آنها کمک کنیم تا مسائل را حل کنند... اکنون می‌بینم که برخی کشورها به عقب می‌روند و نمی خواهند به ‌اوکراین‌ اسلحه بدهند. روندی در حال شروع است که در آن قربانی مطمئناً مردم اوکراین خواهند بود و این یک چیز زشت است.»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره