نماد آخرین خبر

راه‌اندازی اولین کمپ درمان اعتیاد بانوان در خراسان جنوبی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
راه‌اندازی اولین کمپ درمان اعتیاد بانوان در خراسان جنوبی

ایرنا/ اولین کمپ درمان اعتیاد بانوان در خراسان جنوبی با ظرفیت پذیرش ۶۰ نفر در بیرجند راه‌اندازی و افتتاح شد.

تنها کمپ بانوان استان در ادامه برنامه‌های دهه فجر با حضور جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد.
حسن شرفی، مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در این مراسم با بیان اینکه راه‌اندازی چنین مراکزی هزینه‌های بسیار بالایی دارد اظهار کرد: کمپ بانوان با ظرفیت پذیرش ۶٠ نفر افتتاح شده و آماده ارائه خدمت است.
شرفی همکاری دستگاه‌های متولی اجرایی را لازمه موفقیت در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: یارانه پرداختی بهزیستی برای هر بیمار مبلغ ۹ میلیون ریال است.
محمدرضا بیجاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بیرجند نیز ابراز کرد: دشمن طی ۴۴ سال گذشته در زمینه‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی در پی ضربه زدن به انقلاب و کشور بوده اما وقتی متوجه شد که به این انقلاب نمی‌تواند آسیبی برساند به لحاظ فرهنگی تهاجم خود را آغاز کرده و بنیان خانواده‌ها را نشانه گرفته است.
بیجاری ترویج اعتیاد بین جوانان به‌خصوص مادران و دختران را یکی از برنامه‌های دشمنان عنوان کرد و افزود: ما باید در این زمان حساس، هوشیار وآگاه باشیم و حسب دستورات مقام معظم رهبری همه سعی و همکاریمان را در پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی به کار گیریم.
وی از مسئولان بهزیستی و بخش غیردولتی که دست‌اندرکار راه‌اندازی کمپ بانوان بوده‌اند نیز تشکر کرد.

آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today