وطن امروز/
متن پيش رو در وطن امروز منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست.
از آن هنگام که حضرت آيتاللهالعظمي خامنهاي، رهبر حکيم انقلاب مساله نفوذ دشمن در دوران فعلي را مطرح کردند؛ مسائل مختلفي درباره اين موضوع مطرح شد. اما در اين ميان شايد بارزترين مصداق اين نفوذ در حوزه رفتار سياسي در مقطع فعلي، فاش شدن خط عملياتي نفوذ، از آمريکا و انگليس تا ليست خبرگان جريان غربگرا در ايران باشد.
به گزارش «وطن امروز»، بهرغم تاييد صلاحيت حجتالاسلام هاشمي رفسنجاني توسط شوراي نگهبان براي کانديداتوري در انتخابات مجلس خبرگان، اما جريان سياسي وابسته به او طي چند هفته اخير و در راستاي ايجاد يک فضاي تبليغاتي براي حاميان فتنه 88، تاکتيک مهندسي آرا براي جلوگيري از راه يافتن 3 نفر از علماي بزرگ کشور به مجلس خبرگان را مطرح کردند. براساس اين مهندسي، چينش ليست ائتلافي هاشمي رفسنجاني و فتنهگران براي مجلس خبرگان به گونهاي بوده است که با کشاندن بخشي از حاميان فتنه به پاي صندوقهاي راي، تلاش شود از راهيابي 3 نفر از علماي سرشناس کشور يعني حضرات آيات جنتي، يزدي و مصباحيزدي به مجلس خبرگان رهبري جلوگيري شود. اين بازي البته با توجه به فقدان انگيزه لازم در ميان فتنهگران براي حمايت مجدد از ائتلاف هاشمي و اصلاحطلبان کليد خورد اما هدف اصلي آن از نگاه افراد مطلع پنهان نماند. به اعتقاد کارشناسان هدف اصلي اين بازي، ايجاد يک ترکيب جديد در مجلس خبرگان است. ترکيبي که براساس آن دست رفسنجاني را در خبرگان بازتر کند. در واقع هاشمي رفسنجاني که با قرباني کردن حسن خميني بهانه کليد زدن اين بازي را بهدست آورده بود؛ اکنون در سوداي عدم راه يافتن علماي بزرگ به خبرگان است؛ علمايي که مهمترين ويژگي آنان، انقلابي بودن است. اين رفتار جريان سياسي هاشمي رفسنجاني اگرچه يک بازي سياسي براي تصاحب قدرت است اما به صورت آشکار با ماهيت مجلس خبرگان رهبري در تضاد است و نشان ميدهد رفسنجاني با نيات قدرتطلبانه به دنبال تغيير ماهيت و محتواي مجلس خبرگان است.
محتوا و هدفگذاري اين بازي غيراخلاقي اما زماني بيشتر آشکار شد که رسانههاي ضد انقلاب تمام قد به ياري آن شتافتند. در اين ميان آنچه باعث حيرت ناظران شد؛ تغيير کارکرد رسانه انگليسي بيبيسي در اين قبيل مواقع شد.
بيبيسي که پيش از اين همواره بخشي از بازي جريان ضد انقلاب در ايران بود؛ اکنون ميداندار بازي جديد شده است. در واقع مهندسي مقابله با راي آوردن آيات جنتي، يزدي و مصباحيزدي توسط بيبيسي در حال اجراست. فرمولهايي که اين شبکه انگليسي و همچنين کارکنان و عوامل آن درباره چگونگي عدم راهيابي اين علما ارائه ميدهند حاکي از برنامهريزي درازمدت آنها درباره اين موضوع است. به عنوان مثال بيبيسي در قالب همين استراتژي براي اقناع جامعه هدف خود، طي مطلبي، مهندسي فوق را با عنوان «يک محاسبه: حذف «يزدي، جنتي و مصباح» از خبرگان چگونه ممکن است؟» اينگونه مطرح کرده است: «در انتخابات امسال حذف کانديداهايي چون محمد يزدي، احمد جنتي و محمدتقي مصباحيزدي تا چه حد براي مخالفان آنها عملي خواهد بود؟» حسين باستاني، نويسنده اين محاسبه که رابط مالي موسسه روز با بنيادهاي اروپايي و آمريکايي نيز هست؛ در ادامه اين مطلب نوشته است: «رايدهندگان به فهرست رفسنجاني- روحاني، بيش از نيمميليون نفر از رايدهندگان به فهرست يزدي- جنتي-مصباح بيشتر هستند. در چنين شرايطي اگر حاميان رئيسجمهور فعلي در انتخابات خبرگان پيشرو، به طور هماهنگ به ۱۶ نفر رقيب آقايان يزدي، جنتي و مصباح راي بدهند، به راحتي امکان راندن آنها به جايگاههاي ۱۷ به پايين فهرست منتخبان استان تهران را خواهند داشت.» نويسنده اين مقاله ميافزايد: بايد توجه داشت که در جانب مقابل نيز، اکثريت قاطع رايدهندگان به آقايان يزدي، جنتي و مصباح، در کنار آنها به ساير اصولگرايان راي خواهند داد. رفتاري که اگرچه در حالت عادي اتفاق مهمي نيست، ولي در شرايطي که نسبت بالايي از رايدهندگان طيف مقابل درصدد حذف اين 3 نفر با راي دادن به رقبايشان باشند، به حذف آنها (از طريق افزايش آراي رقبا) کمک خواهد کرد. به بيان سادهتر در اين صورت، هر رايدهنده اصولگرايي که در فهرست خود علاوه بر آنها نام کسان ديگري را هم بنويسد، بدون آنکه خود بداند به حذف اين سه روحاني در فهرست نهايي منتخبان تهران کمک کرده است.»
حجم عجيب و تمرکز ويژه بيبيسي بر اين موضوع آنقدر بوده است که ناظران را به اتفاق به اين نتيجهگيري رساند که کل پروژه در خارج از ايران و با اجراي انگليسيها مطرح شده است. اشاره رهبر معظم انقلاب به اين موضوع نيز نشان داد موضوع فراتر از يک تاکتيک محدود انتخاباتي است. ماجرا زماني قابل تامل شد که همه ظرفيتهاي ضد انقلاب پشت اين طراحي قرار گرفت. حتي اکبر گنجي، اصلاحطلب فراري مقيم آمريکا که شهرت او به خاطر انتقادات تند و تيزش عليه هاشمي رفسنجاني بوده و رفسنجاني را پشتپرده قتلهاي زنجيرهاي ميدانست؛ پاي کار اين مهندسي معکوس آمد و با دفاع از طراحي راي نياوردن اين 3 عالم، حمايت خود از هاشمي رفسنجاني را اعلام کرد!
دم روباه زير عباي عاليجناب!
عجله، سهلانگاري يا گاف، نامش هرچه باشد يک بار ديگر ائتلاف ضدانقلاب و يک جريان سياسي در ايران فاش شد. نکته بسيار مهم طراحي جديد انگليسيها براي انتخابات ايران اين است که اين بار در سطح بسيار بالاتري، اين رابطه و ائتلاف فاش شد. موضوع نفوذ انگليسيها در سطوح بالايي بارها و بارها مورد توجه و دغدغه دلسوزان قرار گرفته بود. فتنه 88 بخشهايي از اين ارتباط گسترده و سطح بالا را فاش کرد. اما اکنون در انتخابات خبرگان رهبري، سطح بسيار ويژهاي از اين ارتباط و همزباني فاش شده است.
آمريکاييها که پيش از اين نسبت به موفقيت جريان سياسي متبوع حسن روحاني در انتخابات مجلسين ايران ابراز اميدواري کرده بودند؛ اين بار جانب احتياط را گرفتند و به قول برخي مقامات و نيز تحليلگران ارشد اين کشور، حمايت خود را از اين جريان علني نکردند تا باعث دردسر دوستان خود در ايران نشوند. با اين حال اما انگليسيها که پيوند عميقي با برخي افراد بانفوذ در ايران دارند وارد صحنه شدند و پروژه انتخاباتي طراحي شده در خارج از ايران را سر دست گرفته و دنبال کردند. اصطلاحا اين بار دم روباه از زير عباي عاليجناب بيرون آمد تا خطوط ارتباطي گذشته او و فرزندانش با انگليسيها که در مواقع مختلف فاش شده بود؛ يک بار ديگر براي افکار عمومي يادآوري شود. اين بار اما سطح همکاري و همزباني بسيار فراتر از موارد گذشته فاش شده است؛ پروژه مشترک با انگليسيها براي در دست گرفتن مجلس خبرگان رهبري! اين پروژه مشترک به دنبال چيست؟ اهداف داخلي از اين ائتلاف مشخص است اما هدف انگليسيها از راه نيافتن آيات جنتي، يزدي و مصباح به درون مجلس خبرگان چيست؟ سياستها و ديدگاههاي اين 3 عالم سرشناس شيعه کدام سياستها و اهداف انگليس در ايران، کل جهان تشيع يا فراتر از آن در جهان اسلام را با مشکل مواجه ميکند؟ آيتالله احمد جنتي، دبير شوراي نگهبان، يعني همان نهادي است که طي سالهاي اخير بارها و بارها از سوي جريانهاي ضد انقلاب مورد هجمه قرار گرفته است. آيتالله با ارادهاي محکم در مقابل نفوذ افراد و جريانهاي منحرف به ساختار تصميمگيري در نظام اسلامي ايستاده است. وي سد محکم نظام اسلامي در مقابل جريانهاي سياسي وابسته و ضد انقلاب است. در نهايت آخرين نسخه خارجي، انهدام شوراي نگهبان است. تحليلگران آمريکايي طي ماههاي منتهي به انتخابات 7 اسفند صراحتا تاکيد کردهاند که شوراي نگهبان و شخص آيتالله جنتي مانع بزرگي بر سر سياستهاي دوستان ايراني هستند و بايد اين مانع برداشته شود. آيتالله محمدتقي مصباحيزدي، از علماي بزرگ ايران است که طي دهههاي اخير شاگردان بزرگي از دامان معرفت اين فيلسوف بزرگ در خدمت انقلاب قرار گرفتهاند. آيتالله مصباح و شاگردان او طي 2 دهه اخير سد محکم معرفتي و گفتماني در مقابل ترويج مکاتب غربي و مادي در ايران ايجاد کردهاند. آيتالله محمد يزدي، روحاني باسابقه و شاگرد امام خميني(ره) از علماي بزرگ شيعه است که همراهي او با نهضت امام(ه) از ابتداي دهه 40 بوده است. او يکي از معتمدان اصلي امام خميني (ره) بود. نقش ويژه آيتالله يزدي هم در سازماندهي و انسجام مدرسان ديني بسيار قابل تامل است و هم مهمتر از آن، جايگاه وي در مجلس خبرگان رهبري و نيز تحکيم مواضع انقلابي آيتالله جنتي در شوراي نگهبان، بسيار مهم است. آيتالله يزدي که پس از رحلت آيتالله مهدويکني، با انتخاب خبرگان ملت به عنوان رئيس مجلس خبرگان رهبري ايفاي تکليف ميکند؛ همواره بر ماهيت اصيل خبرگان که تقويت و استحکام ولايت فقيه است بسيار تاکيد دارد. شايد در شرايط فعلي مهمترين دليل مهندسي معکوس انگليسيها براي جلوگيري از حضور آيتالله يزدي در مجلس خبرگان رهبري، نفوذ کلام ايشان در ميان خبرگان و اعتماد خبرگان ملت به وي است. همين موضوع باعث به حاشيه رفتن هاشمي رفسنجاني در خبرگان ميشود. انگليسيها نبود آيتالله يزدي در مجلس خبرگان رهبري را با هدف تقويت نقش هاشمي رفسنجاني در خبرگان دنبال ميکنند.
بنابراين با توجه به نقش و جايگاه اين 3 عالم بزرگ، هدف انگليسيها براي جلوگيري از راهيابي اين 3 عالم به مجلس خبرگان رهبري چندان پنهان نمانده است. آنها اکنون تلاش ميکنند بازياي که از سوي هاشمي و با ترغيب سيدحسن خميني به کانديداتوري کليد خورد را با شعار جلوگيري از ورود علماي اثرگذار به مجلس خبرگان به پيش ببرند! اين بار کيفهاي انگليسي نه تنها براي مجلس شوراي اسلامي دوخته شده، بلکه بخشي از آنها نيز در اختيار عاليجناب قرار گرفته است!
بازديد کاردار دولت از ساختمان «بيبيسي» در لندن؟!
کارشناس سياسي از بازديد کاردار ايران در لندن از ساختمان بيبيسي خبر داد!
مهدي محمدي طي مطلبي در کانال تلگرام خود نوشت: «مدتها عقيده داشتهام و به سبب برخي وظايف اين مساله را از نزديک لمس کردهام که بيبيسي هرچه هست يک رسانه نيست. رهبر بزرگوار انقلاب اسلامي از اراده انگليسي براي مداخله در انتخابات ايران سخن گفتند. بيبيسي اصليترين ابزار اين مداخله است. تلويزيون بيبيسي سالهاست در اصل نقش ترمينال تجميع ضدانقلاب را بازي کرده و مسؤوليت ايجاد پروژه اپوزيسيون واحد برانداز عليه نظام اسلامي را بر عهده گرفته است. جلسه ضدايراني در سرويس اطلاعات خارجي انگليس وجود ندارد که نماينده بيبيسي در آن حاضر نباشد. تنها مشکل بيبيسي در طول همه اين سالها نداشتن ارتباط با محيط داخلي ايران بود که ظاهرا به لطف دولت اعتدال آن هم تا حدود زيادي حل شده است. برخي خبرها ميگويد سفير دولت در لندن شخصا سري هم به ساختمان بيبيسي زده است. اگر امروز بيبيسي جسارت مداخله در انتخابات را به خود ميدهد، حاصل آن است که پيشتر برخي ديوارها فرو ريخته است».
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar