مغالطه اصلاحطلبان برای فریب دادن مردم

کيهان/متن پيش رو در کيهان منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
روزنامه شرق در شماره ديروز خود نوشت: «اصولگرايان که پيش از انتخابات مجلس يکصدا خود را نيروهاي انقلاب ميناميدند و با شعار برخورد صريح و البته شديد[!!] با دولت در انتخابات مجلس حاضر شدند و بهصراحت ميگفتند که در صورت نمايندهشدن با وزرا و حتي شخص رئيسجمهور در قالب سؤال و در آخر استيضاح برخورد ميکنند، حالا 180 درجه موضع خود را تغيير دادهاند و ميگويند اگر کسي از استعفاي رئيسجمهور سخن بگويد، درپي اغتشاش است.»
به سطرهاي بالا دقت کنيد تا بازي اصلاحطلبان با کلمات را براي فريب دادن مخاطب به خوبي مشاهده کنيد. طبق نوشته و اذعان اين روزنامه اصولگرايان اگر هم سخني گفتهاند از برخورد صريح (يعني با صراحت و شفاف) که عليالقاعده در قالبهاي قانوني (سؤال يا استيضاح) خواهد بود. اينک طيف اصلاحطلب موضوع «استعفاي دولت» را مطرح کرده که اين اصلا در سخنان اصولگرايان نبوده که اکنون در مخالفت با آن دچار تغيير 180درجهاي شده باشند. به راستي طيف موسوم به اصلاحطلب که خود دليل اصلي روي کار آمدن اين دولت بودهاند و اکنون اکثر قريب به اتفاق پستهاي کليدي دولت را در اختيار دارند (از شخص معاون اول روحاني تا مديران استاني و...) با پيش کشيدن موضوع استعفاي دولت در پي چه چيزي هستند؟! اين جماعت اگر نميتوانند در پستهايي که هستند به درستي کار کنند چرا در هر انتخابات تا اين حد با ادعا وارد ميشوند؟
سپس اين روزنامه مدعي شده: «...يکي از مهمترين انتقادهايي که به مجلس دهم وارد ميکردند، برخورد نکردن «انقلابي» با دولت بود؛ تا جايي که حتي برخي از آنها عنوان «وکيلالدوله» را به نمايندگان مجلس دهم ميدادند. همه اينها در حالي است که آنها اخيرا هدف هر آن کس را که به دولت انتقاد کند، اغتشاش معرفي ميکنند. نمونه اخيرش مطلبي بود که روزنامه کيهان نوشت. اين روزنامه اشاره کرد که طرح استعفاي روحاني از سوي برخي شخصيتها لبنانيزهکردن ايران و ايجاد اغتشاش است که عباس عبدي هم در واکنش به اين ادعا نوشت: «با اين حساب در هفت سال گذشته اين آقايان خودشان دنبال لبنانيزهکردن کشور و ايجاد اغتشاش بودند و اقرار نميکردند». عبدي به انتقادهايي اشاره ميکند که اصولگرايان از سال 92 تا همين پيش از مجلس به دولت داشتند و بارها از زبان آنها طرح استعفا يا استيضاح رئيسجمهور را شنيده بوديم.»
بار ديگر در سطرهاي بالا طيف موسوم به اصلاحطلب با مغالطه و درهم کردن راست و دروغ به فريب مخاطب روي آوردهاند. حرف کيهان و حتي سخنان نمايندگان شاخص مجلس اين بوده که دولت به کار و فعاليت براي مردم روي آورد و مسير حرکتي خود را اقتصاد مقاومتي قرار دهد. اگر دولت چنين حرکت کند ديگر چه جاي انتقاد به آن است؟ براي نمونه به سخنان محمدباقر قاليباف در ايام پيش از انتخابات مجلس (26بهمن 1398) دقت کنيد: «مجلس ميتواند دولت را به مسير درست بياورد و ريل گذاري صحيح براي آن داشته باشد... نمايندههاي مجلس... بر همه قوا و مجموعه حاکميتي ميتوانند نظارت داشته باشند... اگر ما به مجلس برويم حتما دولت را وادار به کار ميکنيم و ايستادگي ميکنيم تا دولت مسيري را که بايد طي کند.»