نماد آخرین خبر

حجاب در تاجیکستان و بازی جورچین «ایران اینترنشنال»

منبع
الف
بروزرسانی
حجاب در تاجیکستان و بازی جورچین «ایران اینترنشنال»

الف/متن پيش رو در الف منتشر شده و انتشار آن به معناي تاييد تمام يا بخشي از آن نيست

رسانه ايران اينترنشنال بر حجاب اجباري در ايران متمرکز شده و آن را خلاف حقوق شهروندي و سلامت روان افراد توصيف مي کند اما از بي حجابي اجباري در تاجيکستان تلويحا دفاع مي کند. اين سياست در برنامه نوروزي امسال اين رسانه به خوبي مشهود بود؛ وقتي مي کوشيد مردم تاجيکستان را شاد و هماهنگ با دولت سکولار و ديکتاتور دوشنبه نشان دهد. آن هم با نمايش دادن جمعيت هايي انگشت شمار که بهتر است از آن ها به عنوان جمع نام ببريم نه جمعيت. اين در حالي است که بخش بزرگي از مردم تاجيکستان با سياست اسلام زدايي دولت آن کشور همسو نيستند.

از سويي ديگر برخورد غيرانساني و توهين به بانواني که سعي داشتند تا سنن ملي و ديني خود را حفظ کنند، به هيچ وجه مورد انتقاد اين رسانه و کارشناسان آن قرار نگرفت! دولت دوشنبه زنان بدکاره اي را مأمور کرد تا با پوشيدن حجاب کامل سبب عقب نشيني اسلام گرايان تاجيک شوند. همه اينها سکوت اين رسانه و نيز ساير رسانه هاي همسو آن مانند بي سي سي و... را در پي داشته است.

با دانستن اين که مبارزه با ارزش هاي اسلامي و ايراني و نظام جمهوري اسلامي ايران بيش از همه خود را در حجاب نمادسازي و نماديابي کرده است، لازم به گفتن است که مصداق ديگر رويکرد مرموز مورد اشاره، گزارشي است که روز سوم فروردين امسال رسانه مذکور از مدارس مالزي پخش مي کند. سراغ تنها يک کلاس در يک مدرسه و تنها يک دانش آموز مي رود و سپس گفت وگو کوتاهي با تنها يک روان شناس مالزيايي بي حجاب ترتيب مي دهد و از زبان او مي گويد حجاب سلامت روان دانش آموزان مالزيايي را به خطر انداخته است. اين در حالي است که مطابق همين تصوير برش داده شده محدود خود اينترنشنال اغلب دانش آموزان دختر در تصوير محجبه هستند؛ حتي در شرايطي که برخلاف دو دهه اخير حجاب در مدارس دخترانه آزاد شده است.

شواهد در جوامعي مانند مالزي و کويت با وجود نبود حجاب اجباري دلالت بر حجاب اکثريت قاطع بانوان اين کشورها دارد. بايد پرسيد حتي وقتي افراد بدون اجبار، حجاب را انتخاب کرده اند، باز هم سلامتي رواني شان در خطر مي افتد؟! پرسش ديگر اين که در کشورهايي مانند فرانسه که مهد دمکراسي شناخته مي شود، حجاب زدايي اجباري و زوري آسيب رواني به کسي نمي زند؟ همه اينها به علاوه مبارزه چکمه اي و سرنيزه اي تاجيکستان با حجاب خلاف سلامت رواني و خلاف آزادي هاي فردي و حقوق بشر نيست؟! پاسخ روشن است و رياکاري و چندگانگي رسانه هاي مخالف ايران از اين هم روشن تر.

اين رسانه ها شگردي هميشگي دارند و آن مغالطه تعميم نارواست. به اين صورت که با برش واقعيت و انتخاب حساب شده سوژه ها و موارد گزارش سعي مي کنند ادعايي را به جمع و جمعيتي بزرگ تر نسبت دهند. اينترنشنال در اين زمينه گوي سبقت را از از ديگر رسانه لندن نشين ضد ايران يعني بي بي سي ربوده است و به مراتب کارنامه غيرخرفه اي و غيرصادقانه تري از خبرنگاري و کار رسانه اي برجاي خواهد نهاد. ديري نخواهد پاييد که روزهاي پرسروصداي اين رسانه هم مانند بي بي سي به سر آيد و دچار بحران هاي دروني متعدد شود.

پروژه محاصره ايران و در تنگناقراردادن کشورمان تنها اقتصادي و سياسي نيست بلکه فرهنگي هم هست. دقيق تر آن است که بگوييم پروژه مذکور عمدتا فرهنگي است. برجسته سازي حجاب زدايي در جنوب شرقي آسيا و سکوت در برابر نقض حقوق شهروندي و نقض اعتقادات کهن و ديني مردم همان کشورها و کشورهاي ديگر قطعاتي از جورچين مبارزه با ام القري مبارزه با امپرياليسم و صهيونيسم بين الملل يعني ايران است. نماد و پرچم اين مبارزه هم حجاب است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره