نماد آخرین خبر

آموزش الفبای فارسی به کودکان با شعر

منبع
خبرگزاري کتاب ايران
بروزرسانی
آموزش الفبای فارسی به کودکان با شعر

خبرگزاري کتاب ايران/کتاب «آموزش الفباي فارسي» اثر مرضيه صادق از سوي انتشارات فرهنگستان انديشه منتشر شد.
 
 «آموزش الفباي فارسي» عنوان آخرين اثر منتشر شده از مرضيه صادق، نويسنده و تصويرگر حوزه کودک و نوجوان است که سال گذشته در 35 سالگي در اثر سکته قلبي ناشي از کرونا درگذشت.
 
صادق در اين کتاب براي آشنايي بيشتر بچه‌هاي گروه سني «الف و ب» با هرکدام از حروف الفباي فارسي، کلمه‌اي را انتخاب کرده و درباره آن کلمه شعري سروده و به همراه تصويري مرتبط با کلمه مورد نظر ارائه کرده است.
 

مثلا در صفحه مربوط به حرف «ب» مي‌خوانيم:
«ببر تيز و چالاک/ درنده و خطرناک
پنجه تيزي داره/ چشماي ريزي داره»
 
از مرضيه صادق آثاري مانند «شاهزاده کوچولو»، «حضرت رقيه(س)، دختر امام حسين(ع)»، «شناخت حيوانات اهلي»، «شناخت شخصيت‌هاي کارتوني»، «هديه به مادربزرگ» و مجموعه «ميوه‌هاي خوشمزه چه طعم خوبي داره» منتشر شده است.
 
انتشارات فرهنگستان انديشه، کتاب «آموزش الفباي فارسي» را در 32 صفحه مصور رنگي، با شمارگان هزار نسخه و قيمت 20 هزار تومان منتشر کرده است.
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره