نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
خودرو

ارائه راهکارهایی برای هوشمندسازی خودرو با ایده‌های ۷ استارت‌آپ

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ارائه راهکارهایی برای هوشمندسازی خودرو با ایده‌های ۷ استارت‌آپ

ایسنا/ در رویداد پیوند ۷ استارت‌آپ ایده‌های نوین خود را در حوزه هوشمندسازی صنعت خودرو ارائه دادند و با تامین سرمایه مورد نیاز آنها می‌توان نسبت به توسعه ایستگاه‌های شارژ برقی، دریافت هوشمندانه داده‌های خودروها و باتری و کاهش مصرف سوخت خودروها اقدام کرد.

از سال ۱۳۹۹ صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تکمیل چرخه ایده تا بازار و کمک به استارت‌آپ‌ها و ایده‌پردازان قبل از مرحله دانش‌بنیانی، اقدام به طراحی خدمتی جهت توانمندسازی استارت‌آپ‌ها تحت قالب دوره پیوند کرد. هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی استارت‌آپ‌ها و طرح‌های استارت‌آپی جذاب و توانمند و معرفی آنها به شتابدهنده‌ها (اعم از دانش‌بنیان یا غیر دانش‌بنیان) و سایر سرمایه‌گذاران و فعالین حوزه اکوسیستم استارت آپی و در نتیجه تامین بخشی از هزینه‌های شتابدهی کسب و کارهای نوپاست که به طور بلاعوض تامین می‌کند.

نوزدهمین رویداد «پیوند» با هدف بهم‌رسانی شتابدهنده‌ها و هسته‌های فناور با حضور ۷ استارت‌‎آپ در حوزه هوشمندسازی خودرو در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد و در آن ۷ استارت‌آپ اقدام به ارائه ایده‌های خود کردند که به این شرح است:

پلتقرم پرداخت آسان بومی

یکی از استارت‌آپ‌ها طرحی با قابلیت‌هایی چون پرداخت آسان، دانش کاملا بومی و مطابق با دانش روز دنیا، ردیابی لحظه‌ای، حضور و غیاب ارائه داد. همچنین پرداخت هوشمند با NFC کارت و تلفن همراه مجهز به NFC، گزارش‌گیری در سه سطح برای مسافران، راننده‌ها و سازمان حمل‌ونقل، مدیریت مالی رانندگان، سنسورهای حرکتی و تحلیلی برای رفتار راننده از دیگر ویژگی‌های قابل توجه این پلتفرم است.  

میزان سرمایه مورد نیاز این شرکت ۷.۶۲ میلیارد تومان اعلام شد.

ایستگاه شارژ خودروی برقی

این پلتفرم قادر به محاسبه ولتاژ، جریان، توان اکتیو و راکتیو، تعرفه زمانی، ارتباط با سرور از طریق WIFI و GPRS، استاندارد IEC ۶۱۸۵۱-۱، شارژ کند، احراز هویت و پرداخت NFC، بروزرسانی فریمور از راه دور OTA، مانیتورینگ، تنظیم و کنترل از راه دور، قابلیت بلوتوث، قابلیت چاپ رسید و نمایشگر LCD رنگی است.

میزان سرمایه مورد نیاز اعلام شده از سوی این استارت‌آپ ۱.۷۶ میلیارد تومان است.

 TCU

این برنامه قابلیت‌هایی چون مکان‌یابی، ریموت دیاگ، ژیرسکوپ، قطب‌نما، دیتاهای خودرو و باتری، تشخیص تصادف، تحلیل رفتار راننده، تشخیص حمل با جرثقیل، دزدگیر و ریموت RF را دارد. همچنین مانیتورینگ لحظه‌ای و آلارم، کنترل از راه دور و از طریق اپ و سرور OTA، GSM و E-Call و B-Call به همراه میکروفون و با قابلیت اتصال به بلندگوی خودرو را هم ممکن می‌کند.  میزان سرمایه مورد نیاز برای توسعه این برنامه ۲.۱۶ میلیارد تومان بوده است.

سامانه کمک‌ترمز الکترومکانیکی

بهبود عملکرد ترمز، بازیابی انرژی، کاهش استهلاک و حفظ محیط زیست از ویژگی‌های این برنامه استارت‌آپی است و اعضای این استارت‌آپ برای توسعه این برنامه به سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد تومانی نیاز دارند.

کنترل هوشمند کیفیت

در پلتفرم «کنترل هوشمند کیفیت» قابلیت‌هایی چون سرعت پردازش بالا، سفارشی‌سازی، هزینه بسیار پایین، شناخت کامل بازار، ثبت اختراع نرم‌افزار و ثبت طرح صنعتی دانش‌بنیان دیده می‌شود.

میزان سرمایه برای توسعه این کنترل هوشمند ۵ میلیارد تومان است.

سواپ باتری موتور سیکلت

این استارت‌آپ در بخش راکبین موتورسیکلت‌ها راهکاری برای کاهش زمان تعویض باتری، ثبت اطلاعات و فرآیند تعویض (کاربر و باتری‌ها)، امنیت، پشتیبانی و ارائه خدمات به صورت حضوری در شرایط اضطراری ارائه داد و این راهکارها باعث افزایش فروش سازندگان موتورسیکلت‌های برقی و سازندگان باتری می‌شود.

در بخش سازمان‌های دولتی نیز کاهش مصرف سوخت، کاهش یارانه سوخت، کاهش آلودگی و در نتیجه کاهش هزینه درمان را به همراه دارد. میزان سرمایه مورد نیاز این استارت‌آپ ۳.۵۴۴ میلیارد تومان اعلام شد.

موتور گازسوز دو شمعه

پلتفرم «موتور گازسوز دو شمعه» قابلیت‌هایی چون افزایش توان خروجی موتور، کاهش آلودگی دود خروجی و کاهش مصرف سوخت را دارد. میزان سرمایه مورد نیاز ۳.۱۲ میلیارد تومان است.

به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، در این رویداد ۷ استارت‌آپ‌ ویژگی‌های محصول و مدل کسب و کار خود را به شتابدهنده‌های حاضر ارائه کردند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir