نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
خودرو

کارخانه خودروساز ویتنامی در هند استارت خورد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کارخانه خودروساز ویتنامی در هند استارت خورد

ایسنا/ شرکت خودروسازی ویتنامی «وین‌فست» (VinFast) با افتتاح اولین کارخانه خارجی خود در هند، برای افزایش تامین قطعات داخلی مذاکره می‌کند.

این تولیدکننده خودروهای برقی، اعلام کرد امیدوار است قطعات بیشتری را از داخل، تامین کند و سفارش‌هایی از سریلانکا، نپال و موریس، دریافت کرده است.

این خودروساز زیان‌ده برای ورود به بازارهای توسعه‌ یافته غربی با مشکل، مواجه بوده و ورودش به هند به عنوان سومین بازار بزرگ خودرو در جهان، آزمونی کلیدی برای محبوبیت خودروها و هوش و درایت کسب و کارش خواهد بود.

این کارخانه که در شهر توتوکودی در ایالت جنوبی تامیل نادو واقع شده است، ظرفیت اولیه تولید سالانه ۵۰ هزار خودروی برقی دارد که می‌تواند به ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو افزایش یابد. اولین خودروهای این شرکت، دو خودروی شاسی‌بلند برقی پریمیوم «وی‌اف ۷» (VF ۷) و «وی‌اف ۶» (VF ۶)، خواهند بود.

«فام سان چائو»، مدیر اجرایی وین‌فست آسیا، گفت: این شرکت با چندین تامین‌کننده قطعات مذاکره کرده و برخی از آنها می‌خواهند بخشی از تولیدشان را به پارک صنعتی هند منتقل کنند. وی افزود: این شرکت قصد دارد اواخر ماه میلادی جاری، خودروها را به نمایشگاه‌های هند عرضه کند، اما قیمت خودروها هنوز اعلام نشده است.

«چائو» گفت: اگرچه سفارش‌های کشورهای دیگر به این معنی است که این کارخانه می‌تواند به یک مرکز صادرات تبدیل شود، اما تمرکز اصلی وین‌فست، همچنان بر مشتریان هندی است.

وین‌فست، سال میلادی گذشته، با ایالت تامیل نادو توافق کرد که طی پنج سال، ۵۰۰ میلیون دلار ، سرمایه‌گذاری کند و برای سرمایه‌گذاری تا سقف دو میلیارد دلار، تلاش کند.

موفقیت در هند، برای دستیابی به هدف تحویل جهانی ۲۰۰ هزار خودرو در سال ۲۰۲۵، مهم خواهد بود. این شرکت در نیمه اول سال میلادی جاری، حدود ۷۲ هزار و ۱۰۰ خودرو، عمدتا در بازار داخلی، فروخته است.

«چائو» گفت: وین‌فست با حمایت شرکت ویتنامی «وین‌گروپ»، قصد دارد تا پایان سال میلادی جاری، یک کارخانه در اندونزی راه‌اندازی کند. با این حال، تولید در آمریکا تا سال ۲۰۲۸ به تعویق افتاده است.

طبق گزارش رویترز، وین فست، همچنین اعلام کرد که قصد دارد در نهایت سایر کسب‌ و کارهایش، از جمله خدمات تاکسی برقی خود را به هند گسترش دهد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره