نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
خودرو

یکی از تلاش‌های ملی دانمارک در صنعت خودرو؛ هوپ ویسپر که اولین حرکتش افتادن بود!

منبع
عصر ايران
بروزرسانی
یکی از تلاش‌های ملی دانمارک در صنعت خودرو؛ هوپ ویسپر که اولین حرکتش افتادن بود!

عصر ایران/ خودروی «هوپ ویسپر» که در دانمارک معرفی و به عنوان «خودروی آینده» شناخته می‌شد، یک اتومبیل شهری کوچک و کاربردی بود. این خودرو برقی دو سرنشین داشت، با موتور ۱۰ کیلوواتی کار می‌کرد و انرژی خود را از شش باتری ۶ ولتی تامین می‌کرد. «هوپ ویسپر» می‌توانست با سرعت حدود ۶۰ کیلومتر بر ساعت، مسافتی در حدود ۱۰۰ کیلومتر را طی کند. این محصول کاملاً دانمارکی، طراحی شده بود تا عملی، منطقی و ساده باشد.

اما وقتی زمان رونمایی رسید، اتفاق عجیبی افتاد؛ مهندسان خسته و کم‌خواب فراموش کردند ترمز دستی خودرو را بکشند. نتیجه چه بود؟ «ویسپر» به آرامی و بدون کنترل از روی سکوی رونمایی حرکت کرد و وارد تاریخ شد. نه آتش‌سوزی بود، نه حادثه بزرگ، فقط یک حرکت آهسته و غم‌انگیز با طعنه‌ای طنز که آرزوهای الکتریکی دانمارک را به عقب راند.

امروز «هوپ ویسپر» هم به عنوان نمادی تاریخی و هم موضوعی برای شوخی میان دانمارکی ها باقی مانده است؛ سندی بر این که رؤیاهای بزرگ می‌توانند در قالب‌های کوچک و ساده ظاهر شوند... و اینکه حتی بهترین ایده‌ها هم ممکن است به شکل غیرمنتظره‌ای از دست بروند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره