![تولید نخستین خودرو الکتریکی استون مارتین بار دیگر به تعویق افتاد](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/09/Tumb_d19b9ff5-6bd4-4377-a039-62b0a4f9b889.png)
نسخههای غیرنظامی پیکاپ ارس 2 و 3 در نمایشگاه خودروی تهران
![نسخههای غیرنظامی پیکاپ ارس 2 و 3 در نمایشگاه خودروی تهران](https://app.akharinkhabar.ir/images/2022/05/19/f00a3540-7651-4d39-b802-c8785939aff1.jpeg)
چرخان/ حدود سه سالیست که خودروهای سبک و سنگینی که برای حوزههای نظامی ساخته میشوند، مورد توجه مردم قرار گرفتهاند. یکی از شرکتهای وابسته به وزارت دفاع که خودروهای سبک نظامی را با سفارشی سازی به خودرویی با برند داخلی مبدل کرده، زرین خودرو است. زرین خودرو هماکنون مشغول مونتاژ دو خودرو در سه تیپ میباشد.
ارس2 تک کابین، ارس3 تک و دو کابین، خودروهایی هستند که این شرکت مشغول مونتاژ و فروش آنها به سازمانهای نظامی است.
اما همانطور که مستحضرید، چندیست که چهارمین دوره نمایشگاه خودرو تهران در شهر آفتاب آغاز شده و تا روز جمعه مورخ 30 اردیبهشتماه برگزار خواهد شد. در اولین روز برگزاری این نمایشگاه ویژه اصحاب رسانه، خبری از غرفه شرکت زرین خودرو نبود. نکتهای که وجود دارد، این است که خبرنگار ما در هنگام عبور از پارکینگ مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب، متوجه حضور محصولات این شرکت شد.
همانطور که در ابتدای این مطلب اشاره شد، آذین خودرو هم اکنون در حال مونتاژ سه خودروی ارس2 تک کابین، ارس3 تک و دو کابین میباشد که اتفاقا هر سه خودرو به محوطه نمایشگاه، آورده شده بود. اینطور که می توان فهمید، از صبح روز بعد پرس دی، آذین خودرو تصمیم به انتقال این خودروها به داخل نمایشگاه گرفته و بدون غرفه سازی خاصی، آنها را به نمایش درآورده است.
باتوجه به مشاهدات اولیه خبرنگار ما، مونتاژ و متریال استفاده شده در داخل کابین هرسه خودرو مناسب نبوده و تنها ارس3 بهتر از ارس2 ارزیابی میشود. البته این ماجرا در خارج از کابین، دقیقا عکس بوده و در آن شرایط، ارس2 بهتر از ارس3 است. باتوجه به اینکه ارس2 چند سالی پیشتر از ارس3 فرآیند تولید انبوهش طی شده، این موضوع طبیعیست.
ذکر این نکته واجب است که هم ارس3 و هم ارس2، خودروهای چینی محسوب میشوند!
نگارنده این مطلب، قبل از مشاهده این خودروها اعتقاد داشت که درصورت عرضه این خودروها به صورت عمومی، قطعا عواقب خوبی در انتظار شرکت آذین خودرو و وزارت دفاع خواهد بود. اما پس از مشاهده، اکنون به این نتیجه رسیده که اگر به صورت عمومی عرضه نشوند، بهتر است. زیرا بالاخره هرچه که باشد، این خودروهایی که در حوزه های نظامی از آنها استفاده شده، یک ابهت خیالی را در ذهن مردم ایجاد کردهاند!
براساس اطلاعات بدست آمده، متاسفانه قیمت خودروهای مذکور هم اصلا جالب نبوده و قیمت گذاری بسیار بالایی دارند که در ذیل، قابل مشاهده می باشد:
ارس2 | 1 میلیارد تومان |
ارس تک کابین3 | 1 میلیارد و 200 میلیون تومان |
ارس3 دو کابین | 1 میلیارد و 400 میلیون تومان |
پیکاپهای دو دیفرانسیل باکیفیتتری در بازار کشورمان وجود دارد که قیمت به مراتب کمتری دارند. البته برای افرادی که تصمیم دارند تا یک پیکاپ کپی شده از هامر را سوار شوند، تنها گزینهشان همین ارس2 میباشد؛ با نهایت سرعت 120 کیلومتر در ساعت!
لازم به ذکر است که چهارمین دوره نمایشگاه خودرو تهران، پس از وقفه طولانی به دلیل شیوع ویروس کرونا از 27 الی 30 اردیبهشتماه 1401 در محل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب ویژه عموم مردم درحال برگزاریست.