نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

چالش‌های نوید پورفرج با رحیمِ «بامداد خمار»

منبع
بروزرسانی

چارسوفرهنگ/ نوید پورفرج، بازیگر سریال «بامداد خمار» در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

🔻مهم‌ترین تغییری که برای «بامداد خمار» در خودم ایجاد کردم فیزیکم بود. این چند وقت بسیار ورزش سنگینی کردم. درصد چربی بدنم را نزدیک به هفت درصد آورده بودم، برای اینکه آن لحظه‌ سکانس معرفی رحیم نجار خیلی برایم مهم بود. چون یک تصویری ساخته بود که باید همان را تماشاگر می‌دید و این به نظرم به‌هیچ‌وجه به وجود نمی‌آمد مگر با یک تمرین بسیار سخت و فشرده. مثلاً یادم است یکی دو روز قبلش حتی غذا نمی‌خوردم تا بتوانم بدنم را خشک‌تر کنم. یا مثلاً همیشه سر کار دمبل‌هایم هست. اگر نباشد تنه‌ درخت برمی‌دارم یا هر چیزی که باشد، سعی می‌کنم بدنم را حفظ کنم. 

🔻ولی این موضوع همراه با چالش و سختی هم بوده. مثلاً در سکانسی که در قسمت‌های بعدی می‌آید، من سه تا کُنده بلند کردم. می‌توانستم کُنده‌ها را بلند نکنم و می‌توانستم یک تکه چوب معمولی بردارم و فقط جابه‌جا کنم، اما چون برایم مهم بود، این کار را کردم. حتی باعث شد در یکی از برداشت‌ها دستم زیر کُنده خواب برود. در حالت عادی دستی که خواب برود، بعد از یک دقیقه به حالت اول برمی‌گردد، اما همین خواب‌رفتگی دست یک ماه تمام برای من طول کشید. 

🔻این‌ها را می‌گویم که بگویم تمام تمرکزم روی این است که بتوانم مخاطب را همراه کنم تا با این کار‌ها جذب کاراکتر شود و در نهایت آن مقصد اصلی (گمراه‌شدن توسط این کاراکتر) را که باید بگیرد، بتوانیم به او برسانیم و فکر می‌کنم هیچ راهی ندارد جز اینکه آدم با تمام جان و دلش بخواهد کار را انجام بدهد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره