جام نيوز/ نينا مقدم (زادهٔ ۲۷ دسامبر ۱۹۸۰ در مادريد، اسپانيا) يک مجري تلويزيوني در شبکهٔ آرتيال آلمان است. پدر و مادر نينا هر دو ايراني هستند و زماني که در سال ۱۹۸۰ در تعطيلات در شهر مادريد، اسپانيا بسر ميبردند نينا بهدنيا آمد. او در شهر کلن، آلمان بزرگ شده است.
او به ۵ زبان فارسي، آلماني، انگليسي، فرانسوي و چيني تسلط دارد و با زبان اسپانيايي تا حدودي آشنايي دارد.
نينا مقدم در تاريخ ۲۷ دسامبر ۱۹۸۰ ميلادي (۶ دي ۱۳۵۹ خورشيدي) در حالي که پدر و مادرش در تعطيلات در مادريد، اسپانيا بسر ميبردند سريعتر از زمان طبيعي، يعني در ۷ ماهگي بارداري مادرش در بيمارستاني در همان شهر بهدنيا آمد. پدر و مادر وي هر دو اهل ايران هستند و در آلمان زندگي ميکنند.پس از بهدنيا آمدن نينا، آنها به آلمان بازميگردند و نينا دوران مدرسه و دبيرستان خود را در آلمان به پايان ميرساند.
او از کودکي به خوانندگي علاقه داشت اما در سنين نوجواني به حرفهٔ مجريگري علاقه پيدا کرد و در سال ۲۰۰۲ توانست در يکي از برنامههاي تلوزيوني شبکهٔ آرتيال آلمان به نام «TOGGO» مجري شود.از سال ۲۰۰۶ او به عنوان داور در برنامههاي مختلف استعداديابي شبکهٔ آرتيال نيز فعاليت ميکند.او داراي مدرک کارشناسي زبان چيني است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد