فارس/ تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «آخر خط» به کارگرداني علي مسعودي در تهران ادامه دارد.
پخش سريال «آخر خط» به نويسندگي و کارگرداني علي مسعودي بزودي از شبکه سه آغاز خواهد شد.
پيش از اين علي مسعودي اعلام کرده بود که براي تصويربرداري بخش هايي از اين سريال و بنا به قصه اي که در دست دارند و بنا است که بخشي از فعاليت هاي داعش را در شهرکي اشغال شده يا جنگ زده نشان دهند، بايد به سوريه و لبنان سفر کنند. اما با توجه به شرايط توليدي هنوز سفري به خارج از کشور صورت نگرفته است و معلوم نيست که اين سفر اتفاق خواهد افتاد و يا منطقهاي در ايران جايگزين اين بخشها شده است.
علي صبوري، شهين تسليمي، کمند اميرسليماني، عباس جمشيدي فر، اشکان اشتياق، داريوش سليمي، علي صبوري، غزال وکيلي، مهسا باقري مهران رجبي و امير غفارمنش در اين سريال بازي ميکنند.
مجموعه «آخر خط» مضموني کمدي و طنز دارد و داستان دو پسرخاله است که بسيار شرور هستند و خانوادهها از دست اين دو نفر به ستوه آمدهاند. اين دو به دليل جرمي به زندان ميافتند و تصميم به مهاجرت از کشور ميگيرند.
بازار