احتمال انتشار نسخه 20 ساعته «روزی روزگاری در هالیوود»
دنياي تصوير
بروزرسانی
![احتمال انتشار نسخه 20 ساعته «روزی روزگاری در هالیوود»](https://app.akharinkhabar.ir/images/2021/04/03/a0d0a410-eb91-49b1-b8d7-d94019ec8ca2.jpeg)
دنياي تصوير/ تارانتينو سريال کوتاه تلويزيوني «هشت نفرت انگيز» را آماده و از شبکه نتفليکس پخش ميکند .او گفته که «روزي روزگاري در هاليوود» را نيز به صورت سريال کوتاه پخش خواهد کرد.
بازيگر «روزي روزگاري در هاليوود» مارگو رابي در مصاحبه که با امرالد فنل،کارگردان «زن جوان شگفت انگيز» در ورايتي داشت اعلام کرد که يک نسخه بيست ساعته از فيلم «روزي روزگاري در هاليوود» وجود دارد.
او گفت:«خيلي دوست دارم نسخه پنج ساعته از همه فيلمهايم را تماشا کنم. يک نسخه بيست ساعته از فيلم «روزي روزگاري در هاليوود» وجود دارد … اتفاقات زيادي وجود دارد که ديده نشد، رويدادهايي که شگفتانگيز بودند و بنا به هزاران دليل در نسخه نهايي نيست.»
تارانتينو در حال نگارش رمان «روزي روزگاري در هاليوود» است و بخشهاي جديد و پاياني متفاوت براي داستان ترسيم کرده است.