36
8
7.6K
آخرین خبر/ خوشمزه ترین کیکی که خودتون درست کردید چی بوده
مواد لازم
بیسکوئیت پتی بور : ۲ بسته
کره آب شده : ۱۵۰ گرم
توت فرنگی : ۲۰۰ گرم
خامه قنادی : ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه : ۱۵۰ گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری
آب : یک سوم لیوان
طرز تهیه
پنیر خامه ای کم نمک تهیه کنید ، من از پنیر ویلی استفاده کردم.
ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید بعد که حالت پفکی شد روی بخار آب قرار بدید.
از قالب کمربندی استفاده کنید و کف و کناره های قالب رو کاغذ روغنی بذارید.
ویدئو از leila.jandaghian