مواد مورد نیاز
- آرد (الک شده): 400 گرم
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- تخم مرغ: 2 عدد
- آب ولرم: یک دوم پیمانه
- زعفران (دم کرده): 2 ق س
- روغن مایع: 2 ق س
- نمک: یک دوم ق چ
مواد مورد نیاز درونی
- فیله مرغ (ریز خرد شده): ۱۰۰ گرم
- پیاز (ریز خرد شده): ۱ عدد
- فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): ۱ عدد
- سس سویا: ۱ ق س
- آرد ذرت: ۱ ق س
- فلفل تند: ۲ عدد
- سس کچاپ: ۱ ق چ
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
۱ . آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کرده، بعد نمک و تخم مرغ را به آن بیفزایید. بعد آن را به وسیله مفتول سیمی (همزن دستی) با هم مخلوط کنید. سپس آب، زعفران و روغن مایع را به آن افزوده و با دست آنقدر ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل شود. بعد با استفاده از وردنه ای آن را روی سطح صافی باز کرده و با کاتر گرد یا مربع شکل برش بزنید.
۲. برای تهیه مواد درونی؛ روغن را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود. بعد فلفل دلمه ای و فیله مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا مرغ بپزد. بعد به ترتیب سس سویا، آرد ذرت، فلفل تند و سس کچاپ را افزوده و تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
۳ . در وسط هر برش خمیر مقداری مواد درونی گذاشته و آن را از دو طرف جمع و به سمت بالا بیاورید (به صورت گل درآورید) و بالای خمیر را به وسیله دست مرطوب به هم بچسبانید.
۴ . خمیر را درون روغن شناور و داغ سرخ کرده و در بشقاب بچینید. بعد با سس دلخواه تزیین کنید.