طرز تهیه کشک بادمجون مجلسی خوشمزه با یک دستور جدید
![طرز تهیه کشک بادمجون مجلسی خوشمزه با یک دستور جدید](https://app.akharinkhabar.ir/images/2024/05/23/6a7f7b8a-d570-4881-9351-d901a0c96db4.jpeg)
نمناک/ کشک بادمجان به عنوان یک غذای اصلی یا کنار غذای اصلی در بیشتر دورهمی های ما سرو می شود. غذایی که شمالی ها در پخت آن استادند و مردم شهرهای دیگر هم به چندین روش با دستور تهیه های مختلف، آن را طبخ می کنند.
طرز تهیه کشک بادمجان بدون بادمجان کبابی
برای پخت این کشک بادمجان ساده و خوشمزه ابتدا بادمجاناهای پوست گرفته و برش خورده را نمک میزنیم تا آبش خارج شده و تلخی آن گرفته شود.
پس از نیم ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد، آنها را داخل روغن سرخ میکنیم.
در ظرفی دیگر پیازها را داخل روغن تفت داده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم طلایی شود. بعد از سرخ شدن پیاز، روغن اضافه آن را خوب میگیریم.
بادمجان های سرخ شده را داخل ظرف مناسبی له کرده و همراه سیر و گردو به پیازی که روغن اضافی آن گرفته شده است اضافه کرده و روی حرارت خوب مخلوط میکنیم.
داخل دو ظرف جداگانه، نعنا داغ و کشک را آماده می کنیم.
به بادمجان له و با پیاز ترکیب شده کمی فلفل سیاه و سپس نعنا داغ و کشک اضافه کرده و اجازه میدهیم 20 دقیقه بپزد.
اضافه کردن سیر و گردو کاملا سلیقه ای است.
کشک بادمجان شما آماده است؛ نوش جان.