طرز تهیه نان برگر
آخرین خبر/ آسون ترین و مطمئن ترین رسپی این نان خوشمزه و حجیم رو تقدیم نگاه ارزشمندتون کردم 😍
ذخیره اش کنید که داشته باشید
اینارو میخوایم
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۳۵ گرم
شکر ۱ ق.غ
نمک نصف ق.غ
مخمر ۱ ق.غ
کنجد به مقدار لازم
دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
تستر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه
ماکروویو حالت کانوکشن به تنظیمات بالا
فر مصنوعی هم آموزشش رو هایلایت کردم
به طور کلی اگر رنگ نگرفت ، میتونید مقداری زمان رو بیشتر کنید .
✨توضیحات✨
استراحت اول ۴۵ تا ۱ ساعت ، استراحت دوم ۱ ساعت
خمیر باید حدودا دو الی سه برابر بشه
من برای آموزش که بزرگتر باشه چهار قسمت کردم اما شما شیش قسمت کنید بهتره .
از مخمر تازه استفاده کنید که قوی باشه
خمیر با ورز دادن جمع میشه از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید .
رومال تخم مرغ هم میتونید بزنید اما آب به نظرم بهتره
نوش جانتون 😍