نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

مربای غنچه گل محمدی

منبع
خراسان
بروزرسانی
مربای غنچه گل محمدی

خراسان/ گل محمدی همیشه مورد توجه ایرانیان از قدیم تا به امروز بوده است. با این گل خوشبو همیشه غذاهایی درست کرده و می کنند: مثل انواع مربا. در اینجا می خواهیم اینم نوع مربای خوش طعم را به شما آموزش دهیم. در زیر می توانید این طرز تهیه را بخوانید. 
مواد لازم
شکر-  2لیوان
غنچه گل محمدی - یک لیوان یا ۱۵۰ گرم
آب لیمو-  دوقاشق غذاخوری
آب – دو ونیم لیوان

 طرز تهیه
ابتدا شکر را با آب  مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد.
غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد، آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره