![آش لپه یک غذای سبک و خوشمزه](https://app.akharinkhabar.ir/images/2024/07/23/Tumb_911ec405-1e0c-456b-9516-da292bd3206c.jpeg)
آش لپه یک غذای سبک و خوشمزه
خراسان
بروزرسانی
![آش لپه یک غذای سبک و خوشمزه](https://app.akharinkhabar.ir/images/2024/07/23/911ec405-1e0c-456b-9516-da292bd3206c.jpeg)
خراسان/ مواد لازم
لپه - نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده یا سویا - یک پیمانه
خرده برنج - نصف پیمانه
عدس - نصف پیمانه
سبزی آش- یک کیلوگرم
نعناع و جعفری - 200 گرم
روغن زیتون - به میزان لازم
آب - به میزان لازم
نمک وزردچوبه - به میزان لازم
طرز تهیه
لپه خیس کرده را یک ساعت بپزید،اگر از سویا استفاده می کنید آن را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه بپزید و پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزی ها را به آن اضافه کنید و به مدت لازم با حرارت ملایم طبخ دهید. باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آن ها را هم بزنید. پس از آماده شدن با روغن زیتون میل کنید.