دسر شکلاتی ۱۵ دقیقهای
تبیان/ برای درست کردنش نیاز دارین به:
🍚۲۰۰ گرم خامه صبحانه (یک پاکت)
🫗۴ لیوان شیر کاکائو (یک پاکت یا یک لیتر)
🍫۲۰۰ گرم شکلات تختهای ( ترجیحا شکلات شیرین)
🍚۳ق غ پودر ژلاتین (۲ ساشه)
شیر کاکائو و خامه رو از یخچال بیرون بذارید تا به دمای محیط برسن و بعد شیر کاکائو رو کم کم به خامه اضافه و هربار خوب هم بزنید تا یکدست بشه (اگر خامه دون دونهای سفید ایجاد کرد از صافی عبورش بدین تا مایع یکدستی داشته باشین)
بعد شکلات و پودر ژلاتین رو اضافه کنید و روی شعله ملایم بذارین تا شکلات ذوب و پودر ژلاتین حل بشه و محلول یکدست بشه (اصلا نیاز به جوشیدن نیست و نذارین به مرحله جوشیدن برسه) و بعد که از داغی افتاد مطابق ویدیو میتونید توی پاکت شیر کاکائو و یا هر قالب دیگه بریزید، ۶-۵ ساعت توی یخچال بذارید، براحتی از قالب خارج کنید.
اگر شکلاتتون تلخه حتما به موادتون شکر هم اضافه کنید.