نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

تزفندی برای مزه دار کردن مرغ

منبع
بروزرسانی

لذت آشپزی/ چی لازم دارم:

یک عدد مرغ کوچیک 
دو ق غ پودر پاپریکا
نصف  ق غ پودر گشنیز 
یک ق غ زردچوبه 
یک ق م فلفل تند
یک ق غ پودر سیر
نصف ق غ نمک
دو ق غ روغن زیتون
دو ق غ آبلیمو 
دو ق غ سس کچاپ 
یک تا دو عدد سیب زمینی

چه جوری درست میشه:


پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید.
داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید.
کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بزارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و  شکم مرغ رو با مواد پر کنید  کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره