نماد آخرین خبر

‏مرغ پارمزان را حتما بپزید، عاشقش میشین!

منبع
تبيان
بروزرسانی

تبیان/ سینه‌مرغ ۱ عدد
آرد ۲ ق غ خ
نشاسته ۱ ق غ خ
آرد سوخاری ۲/۳ پیمانه
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۲/۳ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر
حتما ۱ ساعت قبل از سرخ کردن مواد رو داخل  فریزر بذارید و سپس برش بدید و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
برای سس کنارش: 
سس مایونز رو با سس کچاپ و سس خردل و خیارشور خورد شده مخلوط کنید و با سوخاری‌ها نوش جان کنید محشر میشه.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره