نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش تهیه کیک اسلایسی یا ساندویچی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم :
🔵 هر پیمانه رو 240ML در نظر میگیریم 🔵
- روغن مایع: 50 گرم یا حدود 3 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری 
- پودر کاکائو: 15 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 60 گرم یا یکچهارم پیمانه
- آرد کیک: 60 گرم یا نصف پیمانه

- تخم مرغ: 5 عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- آبلیمو تازه: یک قاشق چایخوری
- شکر دانه ریز: 55 گرم یا یکچهارم پیمانه
- سایز قالب: 28×28
☆فیلینگ
- خامه قنادی: 200 گرم
- بیسکوییت خرد شده شکلاتی: 20 گرم
🔶️طرز تهیه :
روغن و پودر کاکائو رو یکدست کن .
بعدش شیر روباهاش مخلوط کن .
در ادامه آرد رو روش الک کن و خوب هم بزن تا پودر خشکی باقی نَمونه .

زرده ها و وانیل رو اضافه کن به خمیر کاکائویی .
سفیده ها رو با آبلیمو کمی مخلوط کن.
بعدش در حین هم زدن شکر رو طی دوسه مرحله اضافه کن به سفیده.
به هم زدن سفیده ها تا جایی ادامه بده که وقتی همزن رو ازش میکشی بیرون نوک همزن و سطح سفیده قله‌ای بشه.
بعدش اول یکسوم سفیده رو بریز توی خمیر کاکائویی و مخلوط کن بعدش کل خمیر کاکائویی رو بریز توی مابقی سفیده ها و در یک جهت مخلوط و دور گیری کن.
خمیر رو توی قالب بریز .
قالب رو روی سطح کار بکوب تا هواش خارج شه .
توی فر از قبل گرم شده در دمای 150 درجه 30دقیقه بپزش .
بعد پخت از فر بیرون بیار و بذار خنک بشه .

وقتی خنک شد نوبت فیلینگشه .
برا ی فیلینگش از مخلوط خامه قنادی و بیسکویت خرد شده استفاده شده .
کیک رو از وسط برش بزن میشه 2 تا مستطیل.
روی مستطیلِ اول ، یه لایه خامه بزن و مستطیلِ دوم رو بذار روش.
لبه ها نامتظم رو مثل فیلم نازک برش بزن و جدا کن .
کیک مستطیل رو با 2تا برش به 3 تا مستطیل کوچکتر تقسیم کن. 
3 مستطیل کوچک رو برش مورب بزن تا تبدیل بشه به 6 تا برش مثلثی .
نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره