نماد آخرین خبر

طرز تهیه کباب چوبی با راسته گوساله

منبع
بروزرسانی
طرز تهیه کباب چوبی با راسته گوساله

سرآشپزباشی/ امروز با یه دستور ساده و آسون در عین حال خوشمزه اومدم. اگه طرفدار گوشت قرمز هستید حتما عاشق این کباب میشید. خوب همه میدونیم که امکان کباب کردن روی زغال یا کباب پز همیشه فراهم نیست. یکی از راه های جایگزین کباب کردن تو فره. درسته که طعم دودی کباب روی آتیش رو ممکنه نده، ولی اگه گوشت خوب مزه دار شده باشه به همون خوشمزگی میشه.
برای این کباب بهتره که از قسمت فیله گوشت گاو یا گوساله استفاده کنید تا کباب نرمتری داشته باشید. اگه دوست دارید کبابتون چرب تر باشه از راسته هم میتونید استفاده کنید. یادتون باشه کیفیت گوشتی که استفاده میکنید رابطه مستقیم با کیفیت کبابتون داره.
برای سبزیجات میتونید از فلفل دلمه و قارچ به جای پیاز و کدو استفاده کنید.

مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر: 
گوشت فیله یا راسته ۱ کیلو
سیر ۴ حبه
سویا سس ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون یا هر روغن دلخواه ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز یک عدد
کدو ۲ عدد 

طرز تهیه:
ابتدا گوشت رو به قطعات مکعبی حدودا سه سانتی برش بزنید.
سویا سس، روغن، نمک و فلفل و سیر ورقه شده رو مخلوط کنید و روی گوشتها بریزید.
با دست کمی گوشتها رو جابجا کنید و مالش بدید تا همه گوشتها به مواد آغشته بشن.
بذارید حداقل به مدت ۱ ساعت گوشتها مزه دار بشن. بهتره که از چند ساعت قبل یا شب قبل بذارید گوشتها توی مواد طعم دار یا به اصطلاح مرینیت بشن.
سیخ های چوبی رو هم میتونید حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه تو آب بذارید تا موقع پختن نسوزن.
بعد از استراحت گوشتها، کدو و پیاز رو برشهای ورقه ای تقریبا به اندازه سایز گوشتها بزنید.
کمی نمک و فلفل روشون بپاشید.

یک تیکه گوشت به سیخ بزنید و بعد یه پیاز و یه کدو، همینطور ادامه بدید تا سیخ پر بشه.
همه گوشتها و سبزیجات رو به همین صورت به سیخ بزنید. خیلی فشرده شون نکنید تا حرارت بتونه بینشون هم بره و خوب بپزن.
کف ظرف مخصوص فر رو با روغن و کمی کره ( در صورت تمایل ) چرب کنید.
سیخها رو توی ظرف بچینید. اگه بینشون یه مقدار فاصله بذارید بهتره.
با برس از مایه مرینیت باقیمونده روی سیخها بکشید.
ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. ابتدا اجازه بدید به مدت ۱۵ دقیقه گوشتها بپزند. بعد در بیارید و سیخها رو زیر و رو کنید و باز به مدت ۵ الی ده دقیقه بپزید.
اگه خیلی بیشتر بپزید گوشت سفت و خشک میشه.
اگه میخواید روی اجاق گاز درست کنید هم میتونید بعد از ریختن مقدار خیلی کمی روغن توی تابه بذارید خوب گرم بشه، بعد سیخها رو توش بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه سرخ کنید. در آخر هم زیر و رو کنید تا سمت دیگه شون هم بپزه.
 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره