یک عصرانه جذاب و زیبا
آخرین خبر/ وقتایی که دلت میخواد کیک شکلاتی بپزی هم بدون خامه باشه و هم خوشمزه باشه هم خوشگل و شیک حتما این کیکو درست کن
واسه مهمونی ها خیلی گزینه خوبیه و بافتش بی نهایت نرمه😍
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پ
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱ پ
آب ولرم ۱ پ
آرد ۳ پ
پودر کاکائو ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۲/۵ ق چ
مواد کرم پنیری:
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ ق س
پودر قند ۲ ق س
وانیل ۱/۸ ق چ
فر گازی ۱۸۰ درجه
و فر برقی ۱۶۰ درجه
و سولاردم ۱۶۰ درجه
زمان پخت بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
مواد کیک رو میتونی داخل قالب دایره ۲۳ تا ۲۵ سانت هم بریزی
نکاتی که خیلی مهمه و حتما باید رعایت کنی تا کرم پنیری داخل کیک فرو نره:
۱.کرم پنیری رو حتما داخل یخچال بذار بمونه تا خنک بشه و خودشو بگیره
۲. به محض اینکه کرم پنیری روی کیک ریختی توی فر میذاری و حواست باشه کرم پنیری روی سطح کیک بریزی
۳. مایع کیک شل نباشه
۴. کرم پنیری خیلی سنگین نباشه و سر قیف رو نازک برش بزن
۵. به قالب ضربه نزن چون کرم پنیری فرو میره