17
5
3.7K
آخرین خبر/ برای هر پرس حدود ۵۰ گرم راسته گوساله میخوایم که باید نازک بُرش بدیم و با قسمت کند چاقو بکوبیم تا سریعتر بپزه. بعد با موارد زیر مزهدار کنیم:پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری،تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری،فلفلسیاه،نمک خوب یکدست کنید.
یک حبه سیر رو داخل روغن زیتون(یا هر روغن گیاهی) بریزید و بلافاصله گوشت رو اضافه کنید، با حرارت زیاد تفت بدید و ۳ دقیقه بعدش قارچ رو بریزید و دو دقیقه بعد حدود ۵-۶ قاشق غذاخوری خامه رو اضافه کنید. مخلوط کنید و یک لیوان شیر بریزید،