نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

منبع
پارسي دي
بروزرسانی
طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

پارسی دی/ بادمجان شکم پر گیلانی یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک غذای اصیل گلانی می باشد که نیازی به گوشت ندارد و با رب انار و گردو تهیه می شود. بادمجان شکم پر گیلانی خیلی ساده است و شما می توانید به همراه کته یا نان تازه سرو کنید و یک ایده خوب برای مهمانی نیز می باشد. بادمجان شکم پر گیلانی به همراه سس غلیظ شده و گوجه سرخ شده سرو می شود و شما می توانید بنا به ذائقه خود مقدار ترشی و شیرینی این غذا را کم و زیاد کنید. 
مواد لازم
بادمجان ۶ عدد
گردو ۱.۵ پیمانه
پیاز چرخ شده ۱.۵ ق غذا خوری
حریره سیر ۱.۵ ق مربا خوری

رب انار ملس ۲ ق غذا خوری
چوچاق و خالیواش ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی
1مرحله اول: آماده سازی بادمجان
از بادمجان های قلمی و نازک استفاده کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و برای زیبای غذا بهتر است کلاهک روی بادمجان را جدا نکنید و به مدت ۲۰ دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود.
2مرحله دوم: آماده سازی مواد
گردو ها را باید خرد کنید. بهتر است گردو ها را کمی دندان گیر یعنی کمی درشت خرد کنید تا مزه آن در غذا احساس شود و برای خرد کردن آن از هاون یا غذاساز با دور کند استفاده کنید. پیاز را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید و یا می توانید رنده بزنید. سیر را نیز پوره یا رنده کنید.
3مرحله سوم: تهیه مواد میانی
داخل یک تابه روغن ریخته و گردو و رب انار و سبزی ها و پیاز و سیر را به همراه کمی نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا حدود ۱/۳ از مواد را داخل تابه قرار دهید و مابقی را خارج کنید. به محتویات داخل تابه ۱ لیوان آبجوش اضافه کنید.
4مرحله چهارم: پخت بادمجان شکم پر گیلانی
بادمحان های سرخ شده را روی تخته آشپزی قرار دهید و یک شکاف روی آن ایجاد کنید و از مواد تهیه شده گردو داخل بادمجان ها را پر کنید و داخل سس قرار دهید و درب تابه را قرار دهید و بگذارید تا سس غلیظ و بادمجان شکم پر گیلانی جا افتاده شود. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت بادمجان شکم پر گیلانی با سبزی مخصوص
می توانید از خالیواش و چوچاق خشک یا تازه استفاده کنید.
به دلخواه می توانید از رب انار ترش یا ملس یا دانه های انار خشک نیز در سس استفاده کنید.
بادمجان ها را خوب خشک کنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.
یه دلخواه می توانید از رب انار نیز استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره