نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ریزه کاری‌های تهیه دسر شیر عسلی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر عسلی ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
خامه صورتی ۲۰۰ گرم
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
🔸️من برای اینکه ژله‌ای‌تر بشه یک مقدار کم هم پودر ژلاتین زدم ولی پودر ژله خوب خودش باید ببنده.

🔸️مواد و روی شعله ملایم باهم ترکیب کنید بعد داخل ظرف بریزید و سه تا چهار ساعت در یخچال بذارید.
🔸️اگر از قالب کیک استفاده می‌کنید یکم روغن به ظرف بزنید تا راحتر جدا بشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره