11
0
1.9K
11
0
1.9K
آخرین خبر/ موادلازم:
دوتا سینه مرغ
٦ق غ پودر سوخاری
نمک فلفل سیاه
یک تا ۲ق غ سس خردل
یک تا ۲ق غ سس کچاپ
١٠٠گرم پنیر پیتزا
۳حبه سیر
١عدد پیاز
حواستون باشه ضخامت ناگت ها زیاد نباشه که موقع سرخ شدن مغز پخت بشه
میتونید تازه مصرف کنید
یا به صورت نیمه اماده تو فریزر تا سه ماه نگهداری کنید و تو مواقع نیاز ازش استفاده کنید
برای مدرسه و لقمه های مدرسه بچه ها هم خیلی مناسب خیالتون از بابت کیفیت هم راحته