3
0
1.6K
3
0
1.6K
آخرین خبر/ برای درست کردنش؛
۱ و ۱/۲ پیمانه زیتون خرد شده،
۱ و ۱/۲ پیمانه خیار شور خرد شده،
یک عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده و
یک دسته کوچیک جعفری خرد شده رو
به سس اضافه کنید و به مدت حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بذارید.
برای سس؛
سس مایونز،
روغن زیتون،
ادویه( نمک و فلفل سیاه و قرمز) رو باهم مخلوط کنید.
برای گارنیش؛
کنجد خام و گردو رو روی حرارت یهکم تفت دادم تا از خامی در بیان،
بعد بهش روغن کنجد ورژن رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم یک دقیقه دیگه تفت دادم و روی سالاد ریختم.