نماد آخرین خبر

طرز تهیه نخود آب خوشمزه

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه نخود آب خوشمزه

نمناک/ فصل پاییز زمان اوج شیوع سرماخوردگی است، زیرا هوای سرد می تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کرده و آسیب پذیری فرد را در برابر عفونت ها افزایش دهد. مصرف غذاهای سالم، غنی از ویتامین‌ها و مواد مغذی می‌تواند به بهبود و تسریع فرآیند بهبودی در هنگام سرماخوردگی کمک کند.بسیاری از ما زمان سرماخوردگی سوپ مصرف می کنیم، اما اگر به طعم و مزه سوپ علاقه‌ای ندارید؛ نخود آب را امتحان کنید.

نخودآب که برخی عرب زبانان به آن لب لبی یانخوداب مُلَحَّم می گویند، غذای مقوی، مغذی و لذیذ با ترکیب‌کردن نخود، بلغور گندم و پیاز آماده می‌شود و در شهرهای جنوبی کشورمان فصول سرد سال در سفره خانه های سنتی یا در کنار خیابان روی چرخ دستی پخته و عرضه می شود. در ادامه این بخش شما را با طرز تهیه نخود آب بدون گوشت آشنا می کنیم.

مراحل طرز تهیه نخود آب بازاری
برای طرز تهیه نخود آب عراقی مراحل زیر را دنبال کنید:
نخود را پاک کنید و بخیسانید.
پیاز را پوست بگیرید و شسته و نگینی خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و با سیر له‌کن یا دنده‌های ریز رنده آن را له کنید.
در یک تابه متوسط پیاز وسیر را با کمی روغن تف دهید تا طلایی‌رنگ شده و بوی خامی آن گرفته شود.
ادویه را به سیر و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بلغور گندم را به تابه اضافه کنید و مواد را دوباره هم بزنید.
نخود خیس داده شده را به مواد بیافزایید.
مقداری آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید که نخودها به‌آرامی پخته و نرم شوند.
نخود آب را با آب‌لیمو تازه سرو کنید.

نکات مهم تهیه نخود آب
اگر نخود را از شب قبل خیس نکرده‌اید، نخود را داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا حد زیادی نفخ نخود از بین برود.
افزودن بلغور گندم به نخود آب باعث غلیظ‌تر شدن آب آن می‌شود.
به شکل های مختلفی مثل نخودآب با گوشت و بدون گوشت پخته می شود.
برای تهیه نخودآب با گوشت زمانی که رنگ پیاز تغییر کرد گوشت و قلم را همراه با ادویه جات به آن اضافه کنید و آرام تفت دهید و سپس مراحل بالا را پیش بگیرید.
شما می توانید این غذای خوشمزه را با آب قلم و آب مرغ تهیه نمایید، آب قلم و آب مرغ طعم نخودآب را غنی‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند.
شما می‌توانید نخود آب را با نان یا به‌صورت آبگوشتی نوش جان کنید.
طرز تهیه نخود آب در برنامه طبیب اینگونه است که ابتدا باید نخود را خیسانده و سپس در یک تابه تفت دهید و سپس با پیاز و ادویه جات گرم و گوشت شترمرغ بپزید، این غذا برای افراد مبتلا به ام اس و بیماری مفاصل توصیه می شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره