این نان سیمیت بدون موادنگهدارنده است
آخرین خبر/ مواد لازم برای سه تا سیمیت
_آرد نول قوی. ۳۳۰ گ ( ۱۴/۵۰۰تومان-کیلویی ۴۴ تومن بهترین آرد بازار/آرد معمولی تر بخرید ارزونتر میشه)
_آب + شیر. ۱۹۸ گ. ( هزینه شیر + اب مصرف شده ۴۰۰۰ت)
_نمک. ۶ گ
_شکر. ۸ گ
_مخمرفوری. ۵ گ. ( هرسه روی هم ۲۰۰۰ت)
_روغن. ۳۰ گ. ( ۱/۸۰۰ ت )
پول برق برای یه دور پخت ، ۲۰۰۰ تومن در نظر میگیریم.
همه هزینه هارو دست بالا گرفتم
طبق فیلم خمیرگیری کنید، حتما خوب و حسابی ورز بدید تا بافت نون تون خوب بشه ! از آرد خوب استفاده کنید.
۵۰-۶۰ دقیقه استراحت اولیه دادیدبه شش چونه مساوی تقسیم کنید و ۵ دقیقه زمان بدید و بعد خمیرهارو رول کنید بزارید ۵-۷ دقیقه دیگه بمونن تا برای نواری کردن راحتتر باز بشن . بعد به نوارباریک درشون بیارید خیلی هم نازک نکنید خیلی هم تپلی نباشه! دوتا نوار رومثل فیلم دورهم تاب بدید سر و ته رو فیکس کنید
دوراه میتونید استفاده کنید
توی محلول یه لیوان آب + یک سوم لیوان شیره انگور بغلتونید و بعد به کنجد بزنید)
یه لیوان اب ۲۵۰ میلی لیتری رو + ۷۰ گرم شکر بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه و دوتا قل بخوره بعد ۳-۴ گرم جوش شبرین بزنید و خاموش کنید و بزارید سرد بشن! ازین مایع استفاده کنید و بعد داخل کنجد بزنید ، با این روش سیمیتهای خوشرنگ تر و براق تری دارید
بعد روی سینی فر بچینید و مجددا استراحت نهایی بدید تا پف کنن ( برای من تقریبا ۴۰ دقیقه شد) داخل فر داغ ۲۳۰ درجه المنت بالا و پایین ۷ دقیقه با بخار و ۱۰ دقیقه بدون بخار بپزید.