13
4
3.2K
13
4
3.2K
آخرین خبر/ مواده لازم :
۶۰ گرم آرد
۶۰ گرم کره ذوب شده
۳۰ گرم پودر قند
۴۰ گرم آرد بادام
۲۰ گرم نشاسته ذرت
۳ گرم پودر ماچا
۵۰ گرم پرک بادام رست شده
۱/۴ق چ نمک
پوشش کوکیها :
۲ گرم پودر ماچا
۳۵ گرم پودر قند
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ و بدون نیاز به همزن ( آرد ، آرد بادام ، نشاسته ذرت ، پودر قند ، نمک ، ماچا و پرک بادامها را مخلوط کنید ، سپس کره ذوب شده را مخلوط کرده تا خمیری یکدست به دست آید .
فر را با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه از قبل گرم کنید و سپس از خمیر گلوله های به دلخواه وزن کنید ( ۱۵ گرم ) روی کاغذ روغنی و با کمی فاصله قرار دهید ، بعد از ۶ تا ۸ دقیقه کوکی ها را از فر خارج کنید تا کاملا خنک شود و بعد از خنک شدن داخل پودر قند و پودر ماچا بغلتانید