چوب سیب زمینی را امتحان کنید
تبيان
بروزرسانی
تبیان/ مواد لازم:
🥔۴ عدد سیب زمینی
🍚 ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🧂نمک، فلفل، پودر پاپریکا طبق ذائقه
🍾روغن برای سرخ کردن
نکات:
سیب زمینیها رو به مدت طولانی نجوشونید، به محض پخته شدنشون آبکش کنید و روی دستمال کاغذی بذارید تا آب اضافیشون گرفته بشه، بعد سیب زمینیها رو له کنید، برای له کردن هم میتونید از صافی سیمی استفاده کنید که در این صورت احتمال باقی موندن ذرهای از سیب زمینی خام در داخلش صفر هست.
پوره سیب زمینی هنگام اضافه کردن نشاسته باید سرد باشه. خمیر کمی چسبناک میشه. یک قسمت پوره رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم و قسمت دیگه رو توی زیپ کیپ پهن کردم و بعد از ۳۰ دقیقه برش زدم.
روغن باید کاملا داغ باشه وگرنه روغن بیشتری جذب میکنه، بعد از سرخ شدن روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیش جذب دستمال بشه.