طرز تهیه پلو مخلوط رنگارنگ فوق العاده خوشمزه
پارسی دی/ پلو ها یکی از غذا های سنتی ما ایرانی ها می باشد که با گوشت یا مرغ تهیه می شود و طعم مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید با سبزیجات مختلف این پلو ها تهیه کنید، پلوی رنگارنگ امروز خیلی آسان وسریع تهیه می شود و گزینه مناسبی برای روزهای که نمی دانید چه غذای جدید و متفاوتی تهیه کنید می باشد.
مواد لازم
سیب زمینی ۳ عدد
هویج ۲ عدد
لوبیا سبز تازه نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
زعفران به مقدار لازم
زرشک ۵ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مخلوط رنگارنگ
1مرحله اول: تفت دادن
ابتدا باید هویج را نگینی ریز خرد کنید و سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و مربعی خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد از تابه خارج کنید و لوبیا سبز خرد شده را نیز اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا با ایجاد بخار کمی لوبیا ها نرم شود و از روی حرارت بردارید.
2مرحله دوم: تهیه مواد میانی پلو
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه تفت دهید تا سرخ و کمی نرم شود و بعد سیر رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید و ادویه های گفته شد ه را اضافه کنید و تفت داده تا گوشت خوب سرخ شود و بعد لوبیا، سیب زمینی و هویج را نیز اضافه کنید و هم بزنید و در انتها زرشک و کمی زعفران نیز اضافه کنید.
3مرحله سوم: دم گذاشتن پلو
در ادامه باید برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد و زمانی که نرم شد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ مناسب قرار دهید و کمی از برنج بریزید و مواد میانی تهیه شده و همینطور لا به لا مواد را بریزید و روی لایه آخر کمی زعفران بریزید و برنج را دم بگذارید و یا می توانید کمی از مواد میانی جدا کنید با دو عدد تخم مرغ مخلوط کنید و مایه کوکو تهیه کنید و سرخ کنید و کنار این پلو سرو نید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت پلو مخلوط رنگارنگ
تهیه کوکو در کنار این پلو دلخواه است.
برنج را زنده تر بردارید تا برنج شفته نشود.
اگر طعم شیرینی هویج را دوست دارید زرشک نزنید ولی اگز می خواهید مزه ترشی و شیرینی داشته باشید زرشک بزنید.