18
3
4.6K
18
3
4.6K
آخرین خبر/ موادلازم:
آرد فانتزی ۳۰۰گرم(۲ پ + ۱ ق غ )
خمیرمایه ۵ گرم( یک و نیم ق چ )
شکر دانه ریز ۱۳ گرم(۱ ق غ )
شیرخشک قنادی۶ گرم(نصف ق غ )
نمک۵ گرم(۱ ق چ )
تخم مرغ یک عدد (نصف برای خمیر و نصف برای رومال)
ترکیب شیر و آب ۱۵۰ تا ۱۶۰گرم (۳/۴ پ )
کره نرم ۲۵گرم(یک و نیم ق غ )
استراحت اول : یک ساعت
استراحت چونه ها : ۵ دقیقه
استراحت آخر : حدود یک ساعت تا زمانی که حجم خمیرها دو برابر بشه
وزن تقریبی هر چونه : ۵۰ گرم
دمای فر برقی : ۱۸۰ درجه
دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه
مدت زمان پخت : ۱۵ تا نهایت ۲۰ دقیقه
فر نیم ساعت قبل از پخت روشن بشه
مواد میانی
خرمای هسته گرفته ۱۵ تا ۲۰ عدد
گردوی خرد شده ۲ تا ۳ ق غ
پودر دارچین ۱ ق چ
روغن مایع(ارده هم میتونید استفاده کنید) ۱ ق غ