کچلیک بِشتِباش؛ غذای گیاهی خوشمزه شمالی
فرارو/ مواد لازم
کدو سبز: ۲ عدد
عدس نیمپز: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۵ حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز نرم و طلایی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید. حالا نوبت کدو سبز است که آنها را از قبل خوب شستهاید، به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید. زردچوبه، فلفل سیاه و نمک بریزید و اجازه بدهید کدو و پیاز و سیر چند دقیقه با هم تفت بخورند. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید تا رنگ رب باز شود و بعد نوبت عدس نیمپز شده است. عدس را یکی دو دقیقه با مواد تفت بدهید و بعد نصف لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مواد حسابی بپزد و آب غذا کشیده شود. در این مرحله کچلیک بشتباش خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با نان تازه یا برنج سرو کنید، نوش جان.