ترشی تربچه؛ ترشی خوشمزه و مشهور کُرهای
آخرین خبر/ ترشی تربچه نوعی ترشی خوشمزه و مشهور کشور کره جنوبی است که معمولا در کنار انواع غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو سرو میشود. روش درست کردن این ترشی خوشمزه و خوشرنگ بسیار آسان است و شما میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش ترشی تربچه همراه ما باشید.
مواد لازم
تربچه: ۳۰۰ گرم
فلفل سبز تند: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
سرکه سفید: ۱ پیمانه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۱ پیمانه
طرز تهیه
برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا تربچهها را خوب بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شود، سپس تربچهها را به صورت حلقهای کمی درشت خرد کنید. حالا یک شیشه تمیز و خشک را انتخاب کنید. ۲ حبه سیر پوست گرفته و ۱ عدد فلفل سبز خرد شده را داخل شیشه بیندازید و تربچههای خرد شده را روی آن بریزید. در آخر بقیه حبههای سیر و فلفل سبز را روی تربچهها بریزید. داخل یک کاسه جداگانه، آب، سرکه، شکر و نمک را مخلوط کنید و حسابی هم بزنید. حالا این ترکیب را داخل شیشه ترشی بریزید تا جایی که کاملا روی تربها را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و آن را به مدت ۱ هفته در جای خشک و خنک قرار بدهید. بعد از این مدت زمان، ترشی تربچه خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.