نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کته بیج بیج؛ پلوی ترکیبی خوشمزه و خاص

منبع
فرارو
بروزرسانی
کته بیج بیج؛ پلوی ترکیبی خوشمزه و خاص

فرارو/ غذا‌های سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه‌ای هستند. خطه شمال ایران با نعمت‌های فراوان دارای متنوع‌ترین و بیش‌ترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر طرفدار و مقوی هستند. خورش بیج بیج یکی از غذا‌های سنتی و محبوب مازندارنی‌ها است که جزء غذا‌های اصلی آنها محسوب می‌شود و می‌توان گفت این خورش بر سر سفره مهان و در کنار بقیه غذا‌ها حضور ثابت و همیشگی دارد. کته بیج بیج نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با خورش بیج بیج تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. این پلوی مخلوط خوشمزه دستور پخت بسیار آسانی دارد که در ادامه این مطلب تقدیم شما خواهد شد، پس همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز درشت: ۱ عدد

زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
سیب زمینی: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این پلو ترکیبی خوشمزه، ابتدا برنج را با آب و کمی نمک خیس بدهید و کنار بگذارید. حالا پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز نرم و طلایی شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و روی آن مقداری فلفل سیاه و زردچوبه بریزید و گوشت و پیاز را یک دقیقه با هم تفت بدهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و رب را به مدت سی ثانیه داخل روغن تفت بدهید تا رنگ رب باز شود. ۱ عدد سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید و نمک بریزید. مواد را هم بزنید و یک چهارم فنجان آب جوش اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا گوشت و سیب زمینی بپزد. در این فاصله برنج را آبکش کنید. ۱ عدد سیب زمینی دیگر را پوست و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. کف قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی را کف قابلمه بچینید. نیمی از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و حالا مایه گوشتی را روی برنج بریزید و در ادامه بقیه برنج را روی مایه گوشتی بریزید. در آخر کمی زعفران دم کرده غلیظ و روغن روی برنج بریزید و روی درب قابلمه دمکنی بگذارید. ۴۵ دقیقه بعد کته بیج بیج خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را داخل ظرف سرو برگردانید و میل کنید، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره