تهیه نان بربری در منزل دقیقا مثل بربری نانوایی
آخرین خبر/مواد لازم
آرد فانتزی ۳۸۰ گرم( ۲ پیمانه + ۲/۳ پیمانه)
آرد کامل گندم ۶۰ گرم( نصف پیمانه سرخالی)
خمیرمایه خشک ۷ گرم (۲ ق چ)
شکر ۸ گرم( نصف ق غ )
نمک ۹ گرم(۲ ق چ)
روغن مایع ۲۵ گرم( ۲ و نیم ق غ)
آب هم دمای محیط۳۳۰ گرم( ۱ و نیم پیمانه +۲ ق غ)
رومال بربری
آرد ۵ گرم( نصف ق غ)
آب سرد ۱۰۰ گرم( یک پیمانه سرخالی)
جوش شیرین ۱ تا نهایت ۲ گرم
آرد و آب سرد رو با هم کامل مخلوط میکنیم بعد روی شعله متوسط مدام هم میزنیم کمی که لعاب دار شد حرارت رو خاموش کرده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم کاملا که سرد شد روی چونه ها میریزیم
اگه جوش شیرین دوست نداشتید میتونید بعد از اینکه لعاب دار شد در حد یک ق چ عسل و کمی نمک اضافه کنید
استراحت اول ۲۰ دقیقه بعد کویل فولد انجام میدیم مجدد نیم ساعت استراحت
استراحت آخر چونه ها ۲۰ دقیقه
داغ بودن فر خیلی خیلی مهمه ، باعث میشه نونتون تو تایم کمتری بپزه و رنگ بگیره و خشک نشه
فر من ۳۵ دقیقه قبل از پخت با دمای ۲۳۰ روشن شد
همون لحظه که فر روشن میکنید میتونید سینی فر رو وارونه طبقه وسط بزارید که بعد خمیر رو روی سینی داغ بزارید و سریعتر بپزه
مدت زمان پخت. ۱۲ تا نهایت ۱۵ دقیقه( بیشتر نشه وگرنه خشک میشه)
دمای فر برقی ۲۳۰ درجه هوای داغ چرخشی
دمای فر گازی ۲۴۰ درجه (۸ دقیقه حرارت پایین ، ادامه پخت حرارت بالا)
دمای توستر ۲۱۰ درجه المنت بالا و پایین با فن